6honapos terhesen elhagyott a parom mit tegyek hogyan
tovabb?
Figyelt kérdés
Elmondasa szerint tamogat a picivel kapcsolatban amit kertem papirra vezesse le majd szules utan a gyerektartassal kapcsolatba is segit, de nem akar tobbet velunk lenni...
Tobb informaciot is kiirhattal volna ahhoz, hogy velemenyt tudjunk mondani..:)
2016. máj. 9. 16:24
2/23 anonim válasza:
Reszletek?
2016. máj. 9. 16:39
3/23 anonim válasza:
Szerintem meggondolatlanság egy olyan kapcsolatba szülni amiben előfordulhat hogy a gyerek apja otthagy terhesen.
Esetleg történt valami ami miatt erre az elhatározásra jutott?
2016. máj. 9. 16:55
4/23 anonim válasza:
"Szerintem meggondolatlanság egy olyan kapcsolatba szülni amiben előfordulhat hogy a gyerek apja otthagy terhesen. "
És EZT honnan lehet elölre tudni? Mert a megtöbb ilyen "apa" nem jelenti be elöre, hogy ott fogja hagyni terhesen a nöt!
2016. máj. 9. 16:57
5/23 anonim válasza:
Elötte mennyi ideig voltatok együtt?
2016. máj. 9. 16:57
6/23 anonim válasza:
Legközelebb jobban gondold meg a gyerekvállalást.
2016. máj. 9. 17:04
7/23 anonim válasza:
Most mi a kérdés?
2016. máj. 9. 17:05
8/23 anonim válasza:
kétlem, hogy a ffi reggel még ágyba hozta a kávét és a közös lakásuk tervrajzaiban színezték a babaszobát, uh jah, általában lehet tudni, ha nincs olyan alapja a kapcsolatnak, hogy egy gyereket elbírjon.
Am semmi támogató nem jut eszembe, sajna rossz legyet kapott be, feltételezhető a baljós jeleket ignorálta, és ezen a ponton a gyereket se lehet elvetetni, uh marad (átmenetileg) az egyedülálló anyaság.
2016. máj. 9. 17:08
9/23 anonim válasza:
Nekem van egy sejtésem."Nem akar többet velünk lenni."Tudtommal még csak terhes vagy,nem?Tehát veled nem akar lenni.Gondolom már fontosabb a gyerek,mint ő,nyilván mióta terhes vagy,kb. semmit nem kapott se testileg,se lelkileg.Csak a gyerek,a gyerek,a gyerek.De ez csak sejtés,hiszen részleteket nem írtál,de ez szokott az elsődleges magyarázat lenni,illetve a másodlagos az,hogy mégsem akar gyereket a férj,csak "csapdába esik".De persze jópár ok lehet még.
2016. máj. 9. 17:08
10/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk hazasok,szerettuk volna mindketten a babat de ugy latom meggondolta magat folyton hibaztat mindenert konkretan velem nem akar tovabb lenni a gyereket szereti... gondolkodom hogy mit tehettem bar semmi nyomos indok se viselkedes nem jut eszembe!kivalto ok sem volt egyik pillanatrol a masikra tortent minden...meg en sem fogtam fel :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!