Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan csinalja...

Szerintetek jogosan csinalja ezt anyam?

Figyelt kérdés

Volt egy fehér érintősom, samsung, aminek elromlott a toltőfészke, ezért jovoheten meg kell csinaltatni. Namost,azt mondta anyum, hogy enyém lehet az ő teloja,ami így néz ki [link]

Ha neki adom a 10 éves hugomnak a masik telom, plusy még egy tabletet.

Szerintetek jogos ez így?

Egy 10 éves gyereknek egy tab is meg telo is? Ja és plusz a tesomnak még egy samsung érintos kene, es ra is fogja beszelni anyum,ahogy ismerem.. És szerintem ez kivetelezes.. Szerintetek?

2016. máj. 9. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Ezért jobb a fiatalabbik tesónak lenni.
2016. máj. 9. 16:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Ja és plusz még a laptopomon is feleznem kell vele,mert különben semmi telo..

És ezt is allitolag nekem vették, de anyum mar aztmondta sokszor hogy "na lanyom, add ide a laptopom" meg multkor azt is mondta,hogy "lányom,lehet kiviszem a laptomon hozzánk".. szoval..

ha ez az ára akkor inkabb megcsinaltatom a mostani telom..

meg nem is nagyon akarnam azt hallgatni majd hogy "hallgass lányom,mert neked adtam a telefonom"..

mert ez lesz..

és az hogy én meg beleegyeztem abba hogy a tesome legyen a tab meg a telo is, mar el lesz felejtve..

2016. máj. 9. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem tartom ezt igazságosnak. Vagy mindkettő gyereknek legyen külön-külön, vagy közös legyen az, amiből nincs kettő, de az, hogy az egyiknek van, a másiknak nincs, az nagyon furcsa.
2016. máj. 9. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez igazságtalanság,10 éves kezébe nemhogy tablet de telefon sem való,és ha neked vette akkor nem az övé hanem a tiéd,engedélyt kéne kérjen,hogy használhassa a dolgaid.Ami a tied az a tied.
2016. máj. 9. 16:57
 5/11 A kérdező kommentje:
csak hat ugy van vele,hogy ha az o penzebol van,akkor hasznalja mikor akarja, hiaba en kaptam..
2016. máj. 9. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha tabot hasznal a 10 eves gyerek ott mar bajok vannaj
2016. máj. 9. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:

utolsó, az unokahúgom 6 évesen kapta a nagyitól, szülői felügyelettel és a 2,5 évvel fiatalabb huga társaságában játszik rajta...

ami baj van az unokahúgom magatartásával, az nem a tabletnek köszönhető, attól csak nyugodtabb lett

2016. máj. 9. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
attól még a tied
2016. máj. 9. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
mondj neki nemet
2016. máj. 9. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne hari, nem nézem meg a linket mert álmos vagyok, de van véleményem.

Szerintem ha meg nemet mondasz, akkor meg azt hallgathatod.

Legyél Te is aranyos és megnyerő (amúgy ne engedj).

Ááá de sokat tudnék mesélni, hogy a hugomnak MINDENE, de MINDENE megvolt, míg nekem semmim.

Ne engedj, de varázsold el őket. Muszáj.

2016. máj. 9. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!