Anyum elment, hogy tudnam feldolgozni? Csak egy valamire tudok gondolni.
Próbáld meg elfoglalni magad, hogy ne mindig anyukád járjon az eszedbe. Nagyon nehéz, de muszáj leszel valahogy feldolgozni, és túllépni.
Keress fel mindenképpen egy pszichológust, aki segít feldolgozni a fájdalmadat.
Nagyon sajnálom! Sajnos fel kell nőnöd, el kell fogadni, hogy ez a nap eljön egyszer mindenki életében, és nélküle kell folytatnod az életed.
Én mindkét szülőmet elveszítettem már.
A lényeg, hogy ne legyél sokat egyedül, próbáld terelni a gondolataidat, nézz filmet, olvass, tervezd a jövődet, és idővel könnyebb lesz elviselni a hiányát. Én például munkába menekültem, sokat túlóráztam, itthon is reggeltől estig elfoglaltam magam valamivel, felmértem az új helyzetet, új lehetőségeket, komoly célokat tűztem ki, és most a megvalósításon dolgozom. Az élet nem áll meg, ráadásul még fiatal is vagy, úgyhogy azon legyél, hogy a saját életedet próbáld a lehető legjobb irányba terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!