Szerintetek normális viselkedés ez egy anyától?
Nézd, kapálózhatsz akárhogy, de a lényeg felett átsiklottál.
Nappali tagozatos tanulóként rengeteg diákmunkát végezhetne, és nem csak gyári melót!!!
Én anno telefonos ügyfélszolgálatos voltam, de mivel - mint már említettem -, én is informatikát tanultam, folyamatosan jöttek a programozói, egyéb informatikus lehetőségek 1000Ft-os órabérért, csak én nem azon a területen mozogtam.
A haverod, teljesen mindegy, neked kid, egyszerűen nem akar megmozdulni.
Nincs is azzal probléma, csakhogy az anyjának meg nem kötelező felnőtt embert eltartania. Annyira rossz szülő nem lehet, ha a testvérét meg eteti, csak valószínűleg belefáradt abba, hogy a kedves gyereke még 20 évesen is azt várja, hogy tartsák a seggét.
Ne haragudj, mi korán, 19 évesen költöztünk össze a férjemmel, mindketten tanultunk, mellette még is meg tudtunk annyi pénzt keresni, hogy szülő segítség nélkül béreltünk saját albérletet. Diákmunkával. Egyikünk sem szakadt meg, a férjem viszont eszméletlen jó helyre verekedte be magát a szakmai gyakorlatával.
Azért azt is megkérdezném tőled, hogy ha folytatja tovább az iskolát, mivel lesz több pénze ételre? Vagy akkor már magától értetődő, hogy anyuka tartsa el??
Sztem nem normális az anya viselkedése. Mondom ezt úgy, hogy azt én sem értem, hogy miért derogál pár hónapra beállnia egy gyárba a srácnak... munkatapasztalatnak az is jó, hogy látja, mi folyik a fizikai munkások között.
Viszont itt kap segélyt az államtól, és ahogy az anyja kéri, pontosan le is adja a pénzt. Most önhibáján kívül nem tudott fizetni, mert csúszott a segély (legalábbis ezt olvasom ki a kezdő kérdésből). Az anyja ahelyett, hogy megértő lenne vele, és megértené, hogy nem ő nem akar fizetni, azon a pár ezer Ft-on raplizik, és piti módon próbál a saját fiának keresztbe tenni meg megalázni, rossz érzéseket okozni neki. Na, ez a nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!