Mit tegyek anyám palijával, hogy egyszerűen leszálljon rólam?
A baj az, hogy anya, miután apám meg halt, rá 2 hétre össze jött egy másik férfival, akivel én még eleinte nagyon jól kijöttem, de amióta a házt eladtuk, (amit apa hagyott rám, rám volt iratva) és amióta nála lakunk most, teljesen el van magától szálva!
Anyám nem kéri tőlem, hogy na most üljek le tanulni, amit Ő viszont "elvár"
Anya már lassan 1 éve mondogatja, hogy "nem maradok vele, mert Ő így-úgy ilyen-olyan"
De nem válik be!
Mindig belém köt anya új Élettársa... aludni nem hagy, felébreszt, "Claudia, Claudia, hol van a söröm?, gyere takaríts fel"!! És ha nemet mondok neki, akkor még neki ál feljebb! Volt, hogy anyámmal (Ő) miatta is össze vesztünk! Hajba kaptam anyámmal, csak azért, mert az ő kis férjecskéje bekevert!!! Egy alkohollista szar "ember"!!!! Utálom!!!!
Eleinte nem akartam elmondani anyumnak, hogy miket vág a fejemhez, de már nem bírtam!! A többi tesóim nem itt élnek, külföldön az egyik, a többi meg szanaszét!! Ezt is azért csinálta anyám, hogy a többi gyerekeét elzavarta, mert a mostani palija ki mutatta a nem tetszését, így elüldözték őket(a másik 3-at)
Anyámat is le cigányozta, és már ágaskodik is neki!!
Nem tudom mi tévő legyek! Allig várom a 18-at, hogy elpusztúljak már itthonról, mert hogy én itt nem fogok csicskáskodni, az egyszer 100!!!
15/L
1-es a szex mit oldana meg??? mégcsak nem is a témához tartozik.
Szerintem menj el pár napra egyik barátnődhöz addig is békén had.Tanulj egykis önvédelmet és ha pofázik vágd jól pofán,látni fogja,hogy nem hagyod magad és remélhetőleg inába szál a bátorsága.Vagy beszélges el anyukáddal újra de komolyan.
Nem Magyarországon laktok?
Hogy lehetett a kiskorú nevén levő ingatlant eladni? Mi lett belőle?
Ha a te neveden van, nem lesz egyszerű eladni.Ha sikerül is, abból a pénzből mindenképp ingatlant kell venni, méghozzá a te nevedre.
Amúgy beszélj mégegyszer anyuddal.
Nézd meg, most is egyedűl vagyok otthon, anyám el ment, a palija is... Baráaimat nem hívhatom.. áh, már minek az!?? :(
Má elegem van...
Az lesz a legjobb szeeintem, ha a mamámhoz leköltözök, nem maradok itt! Ennyi. Koszi a valaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!