Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy egy tini,...

Miért van az, hogy egy tini, fiatal ( 16-20 évesek) párkapcsolatban a fiú anyja szívesebben viszi el a lányt nőgyógyászhoz, mint a lány saját anyja? Többször találkoztam ilyennel

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Amikor tinédzser voltam egyedül jártam nőgyógyászhoz, 17 évesen megbeszéltem anyukámmal, hogy elkezdtem szexuális életet élni, ezért elmegyek, és szeretnék írtani fogamzásgátlót is. (Mivel akkor még ők fizették) Ajánlotta az ő orvosát, akiben maximálisan megbízik és szerinte jó szakember, de egyedül kértem időpontot és egyedül is mentem a vizsgálatra. Engem soha senki nem kísérgetett, de a baráti körömben sem fordult elő olyan, hogy valaki a barátja anyukájával menjen el.

Ha találkoztál is ilyennel, szerintem az lehet az oka, hogy a saját szülő egyáltalán nem nyitott erre, vagy azt sem tudja, hogy él a lánya szexuális életet, ezért a barátja anyukáját vonja be, aki lehet, hogy nem fogja lecseszni, meg szidni, hogy miért szexel.

2016. ápr. 28. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem hallottam még ilyenről...
2016. ápr. 28. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
En sem hallottam meg soha ilyenrol :D
2016. ápr. 28. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő a maga gyerekét félti.

A lány anyja azt se akarja, hogy szexeljenek, nem hogy tablettával is segítsen rendszeres nemi életet élni.

A fiú anyja mit bánja, ha szexelnek, csak terhes ne legyen.

2016. ápr. 28. 16:12
 15/15 anonim válasza:
86%
Én azért mentem el a lánnyal mert magánorvost akart mert megalaztak az sztkban. És én fozettem neki. Anyja él csak apja meghalt szegények. Nem akarom hogy terhes kegyen mivel nekem kéne fizetnem a gyerektartast a fiam helyett na meg a fiamnak se akarok rosszat
2016. máj. 4. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!