Miért van az, hogy egy tini, fiatal ( 16-20 évesek) párkapcsolatban a fiú anyja szívesebben viszi el a lányt nőgyógyászhoz, mint a lány saját anyja? Többször találkoztam ilyennel
Amikor tinédzser voltam egyedül jártam nőgyógyászhoz, 17 évesen megbeszéltem anyukámmal, hogy elkezdtem szexuális életet élni, ezért elmegyek, és szeretnék írtani fogamzásgátlót is. (Mivel akkor még ők fizették) Ajánlotta az ő orvosát, akiben maximálisan megbízik és szerinte jó szakember, de egyedül kértem időpontot és egyedül is mentem a vizsgálatra. Engem soha senki nem kísérgetett, de a baráti körömben sem fordult elő olyan, hogy valaki a barátja anyukájával menjen el.
Ha találkoztál is ilyennel, szerintem az lehet az oka, hogy a saját szülő egyáltalán nem nyitott erre, vagy azt sem tudja, hogy él a lánya szexuális életet, ezért a barátja anyukáját vonja be, aki lehet, hogy nem fogja lecseszni, meg szidni, hogy miért szexel.
Mindkettő a maga gyerekét félti.
A lány anyja azt se akarja, hogy szexeljenek, nem hogy tablettával is segítsen rendszeres nemi életet élni.
A fiú anyja mit bánja, ha szexelnek, csak terhes ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!