Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apasági nyilatkozatot hol...

Apasági nyilatkozatot hol kell intézni?

Figyelt kérdés
Milyen papírokra van szükség hozzá?

2016. ápr. 27. 07:06
 1/8 Kései Sirató ***** válasza:
15%

Anyakönyvvezetőnél. Kell hozzá a gyerek születési anyakönyvi kivonata, ha még nem született meg, akkor orvosi igazolás a szülés várható időpontjáról.

Ezenkívül ketten jelenjetek meg (szülők) , kell személyi és lakcím igazolvány.

Az anya családi állapota nem lehet hajadon.

2016. ápr. 27. 08:15
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Én okmányirodában kaptam egy igazolást, hogy hajadon vagyok. Népesség nyilvántartó okirat, azonnal kinyomtatták, azt is kellett vinni.
2016. ápr. 27. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

"Az anya családi állapota nem lehet hajadon."

Az durva lenne azért 1#! 😂

2016. ápr. 27. 08:44
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

1! Ha nem házasok, épp hogy arról kell igazolás, hogy az anya nem házas, tehát nem valaki más felesége.

Ha házasok vagytok, kell az erről szóló papír, személyi, lakcímkátya és ennyi.

Mivel én nem vagyok magyar állampolgár, nekem a saját országom konzulátusán kellett nyilatkozatot tennem, hogy nem vagyok otthon házas, ez is kellett az apaságihoz.

2016. ápr. 27. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es: ha házasok nem kell apasági nyilatkozat!
2016. ápr. 27. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

A Polgár Jenőnél.

:)

2016. ápr. 27. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az egyes írta. Csak az uccsó mondatot rosszul fogalmazta: Az anya családi állapota hajadon kell, hogy legyen.

Annyi, hogy ha anya férjnél van, de a baba mástól van, akkor is a férj nevére fogják írni a gyereket. Válás után is van egy időszak, azt hiszem, 90 nap, ami alatt ha teherbe esik a nő, még akkor is a volt férj nevére írják a gyereket.

2016. ápr. 27. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"Az anya családi állapota nem lehet hajadon."

Pont hogy hajadonnak (vagy elváltnak) kell lennie. Ha házas akkor tökmindengy, hogy ki csinálta fel, hivatalosan a férje a gyerek apja.

2016. ápr. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!