Ha felnött gyereked meg veled lakik akkor elvárod tole hogy ö is vegyen fat telre?
Ha nem lenne nekem gond kifizetni, akkor biztos nem várnám a fiamtól, hogy a rezsibe beszálljon. Sőt, ha felajánlaná, akkor sem fogadnám el.
Természetesen most abból indulok ki, hogy fiatal pályakezdő, és gyűjt saját lakásra. Hát akkor inkább arra tegye félre, mint hogy nekem adja.
Azt nem tételezem föl, hogy merő kényelmességből 30-40 éves korában még nálunk lakna és soha nem is tervezne önálló életet.
Kérdezőnek:
Szerintem egyáltalán nem baj, ha kezd beletanulni, hogy nincs semmi sem ingyen. Ebben nem látok gondot, viszont a mértékben igen. Kezdő fizetéssel csak akkor várnám(?) el, hogy a felét fizesse, ha csak ketten lennénk.
Ha többen éltek, akkor csak a ráeső részt fizesse szerintem. Persze ha ketten éltek egy háztartásban akkor a felét, de azt is csak akkor, ha nem 47 pénzért dolgozik havonta.
Ezzel senkinek semmi gondja nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!