Egyesek miért nem tudják megérteni, hogy a szüleiknek is van szexuális élete?
"Férfimintát pedig apuci ad a fiának, nem anyuci."
Ha van neki apucija. De nem biztos, hogy volt, mivel elváltak. Akiket én írtam, azok is max. csak annyira emlékeznek az apjukból, hogy építőkockázott velük, meg aztán jött a válás, nem sokkal később a halála, a gyerekek meg úgy nőttek fel, hogy az anyjuk szart rájuk, mindig volt valami új hapsija, aki fontosabb volt, de azokat is rendszeresen váltotta és csalta. Így a mintát azokról vette, akik kefélik az anyját egy darabig, aztán jön helyettük megint egy másik, meg szépen megállapította, hogy nők azok ilyenek.
Nem volt ő már annyira kicsi, amikor elváltak, úgy tudom.
Mitől jobb az ha a két szülő csak marja egymást? Hát akkor váljanak el. De szerintem attól mert valaki elvált, attól még nem kell remeteként élnie. Ha apukának lehet másik nője, akkor anyukának miért nem lehet másik pasija? Haverom elhanyagolva sem volt, mert azért mindent megkapott amit csak kiejtett a száján, az anyja a mai napig lesi minden szavát.
"Mondjuk azért, mert szexuális életek között is van különbség.
Más az, hogy van egy tartós kapcsolata meg megint más, hogy a falu rongya."
És a kettő között nincs átmenet? Csak fekete van meg fehér?
Nem védeni akarom az anyját, de szerintem egy kapcsolat két emberen múlik, ha gyereket vállalnak, ha elválnak, az is két ember viszonyán múlik.
Az is egyfajta férfiminta, hogy lepattanunk a családtól egy másik nővel.
Nekem nem tisztem védeni az anyát, nem is ismerem, de azt az elvárást eleve röhejesnek tartom, hogy éljen magányosan a gyerek kedvéért, akinek egyébként már megvan a maga élete, társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!