Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 27 éves "gyerekkel" mennyit...

27 éves "gyerekkel" mennyit kell foglalkozni?

Figyelt kérdés

Fiatalon lettem anyuka, és most 46 évesen van egy 27 éves lányom.

Ő az életem mindig ő volt az első.

Már férjnél van és másfél éves a kislánya.

Mindig panaszkodik, hogy keveset foglalkozok vele.

Ha orvoshoz kell mennie, csak velem megy (még fogkő leszedésre is)

Naponta többször beszélünk, minden héten talalkozunk.

Ha elutazik folyton a chat-en lóg képeket küld.

Én dolgozok, és ne, érti meg, hogy most olyan dolgokon megyek keresztül ami fizikailag is nagyon megvisel és nincs mindig erőm vele foglalkozni.

Olyan rossz anya vagyok?

2016. ápr. 21. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Engem meglep a kérdésed, ha "ő az életed, mindig ő volt az első". Naponta beszélni, hetente találkozni, meg a neked küldött képeket megnézni nem hiszem, hogy túl megerőltető. Szeretném, ha 20 év múlva én is ilyen fontos lennék a gyerekeimnek.
2016. ápr. 21. 17:34
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

bocs, 27 évesen egyedül járok orvoshoz.

igaz beszélünk mindennap, pl face, telo.

ha elutazunk akkor kb 1-2 face üzit kap a 7-10nap alatt, hogy élünk.

és nem lógok rajta folyton...

lányod éretlen. gyerekét sajnálom, mert majd rá fog telepedni

2016. ápr. 21. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
6%
Természetes, hogy közel áll hozzád, de többet ne menj vele orvoshoz, azért ez ilyen korban már nagyon durva. Ha te nem érsz rá, akkor nem megy dokihoz?
2016. ápr. 21. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
19%

30 éves felnött ember koptasd le magadról az életképtelen kis nyominge't

keresen barátokat, munkát nöljön fel a szerencsétlenje

azért van anyi önállotlan ember a világban mert a szülök nem rugják ki időben a selejtes kölykeiket

2016. ápr. 21. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Most nem azért, de az orvoshoz kísérésen kívül inkább pozitív amit tesz. Oké, kicsit fura, hogy 27 évesen orvoshoz kell kísérni, de ez most mégis hány alkalom? Évi 2? A többség azért szereti, ha elkísérik valahová.

Naponta többször beszél veled és hetente találkoztok, ez meg egyenesen csodás. Szerintem sok szülő "ölne" ezért 50 évesen.

2016. ápr. 21. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a bajod kérdező?

Amúgy is, ha a lányodat mint anya kíséred orvoshoz az teljesen normális. Vannak dolgok, amiknél jobb, ha egy anya, mint azonos nemű szülő van jelen. Óké fogkő leszedéshez tényleg túlzás, de más szülő a te korodban, ezért örömében dalolna. Nagyon sok korombéli lányt ismerek, akik játsszák az agyukat, hogy az ő anyjuk mennyire fontos, de ha 2 hetente egyszer találkozniuk kell már nyavalyognak.

2016. ápr. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!