Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 27 éves "gyerekkel" mennyit...

27 éves "gyerekkel" mennyit kell foglalkozni?

Figyelt kérdés

Fiatalon lettem anyuka, és most 46 évesen van egy 27 éves lányom.

Ő az életem mindig ő volt az első.

Már férjnél van és másfél éves a kislánya.

Mindig panaszkodik, hogy keveset foglalkozok vele.

Ha orvoshoz kell mennie, csak velem megy (még fogkő leszedésre is)

Naponta többször beszélünk, minden héten talalkozunk.

Ha elutazik folyton a chat-en lóg képeket küld.

Én dolgozok, és ne, érti meg, hogy most olyan dolgokon megyek keresztül ami fizikailag is nagyon megvisel és nincs mindig erőm vele foglalkozni.

Olyan rossz anya vagyok?

2016. ápr. 21. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy vagy rossz anya ő az életképtelen,hogy folyton a seggedben van.27 évesen már felnőtt nő nem tudom miért viselkedik még mindig úgy mint egy ovis akit mindenhová elkel kísérni.Ha nem leszel neki akkor kifogja elkísérni?Önállóságot tanulhatna.!
2016. ápr. 21. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Én 20 éves fiú vagyok. Én meg épp az ellenkezője vagyok, nem szeretem ha velem foglalkozik anyám, keveset foglalkozik már, de még ez is zavar néha. Már várom hogy elköltözzek.
2016. ápr. 21. 16:20
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
A vejed hogy fogadja, hogy ő csak n-dik a felesége életében??
2016. ápr. 21. 16:53
 4/16 Alain Delon ***** válasza:
85%
Rosszul lett szoktatva. Kb. már 10 éve nem kéne közel sem ilyen "anyásnak" sem lennie.
2016. ápr. 21. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

De azért csak sejted, hogy valahol te is ludas vagy abban, hogy még mindig nem tudott leszakadni rólad? 27 évesen sem.

"Ő az életem mindig ő volt az első."

Így szokta meg. Nem érti, hogy most miért nem.

2016. ápr. 21. 17:00
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg nagyon anyás is és a legjobb barátnő-funkciót is betöltöd. Egyébként az átlagnál sokkal nagyobb igénye van, szóval ha megterhelőnek érzed, bőven lehet jogos.
2016. ápr. 21. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy rossz anya. Ha nehéz dolgokon mégy keresztül, amelyek fizikailag is megviselnek, azt javaslom, csináld te is azt vele, amit ő veled.

Ne szállj le róla, hívjad, hogy kísérjen orvoshoz, segítsen bevásárolni, takarítani stb., majd rájön, mi az ábra :D

2016. ápr. 21. 17:05
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem szimpi a kérdés.végre nem utálatról szól.....
2016. ápr. 21. 17:14
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

A házasságával van probléma, elhanyagolja a férje, magára hagyja a gyerekkel. Ha lenne igazi társa, nem rád lenne szüksége.

És neked valami egészségi problémád van?

2016. ápr. 21. 17:15
 10/16 A kérdező kommentje:

A férje nem érzi magát 2.nak, a hazasága ugy látom remek, szeretik egymást.

Közel 50 éves nő vagyok, ebből adódik az egészségügyi probléma

2016. ápr. 21. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!