A szüleim viselkedését nem értem. Mit csinálok rosszul?
18 éves vagyok. Szeretnék kicsit szabadabb lenni,konditerembe járni, bulizni meg hasonlok.
De a szüleim mindentől elveszik a kedvem. Lebeszélnek róla, butaságnak tartják stb stb. És emiatt a tanúémányaim sem fényesek mert egyszerüen kedvem sincs semmihez miattuk. Mit tehetek? Köszönöm!
18 évesen menj el dolgozni, költözz el otthonról, legyél önellátó, és akkor nem kell azzal foglalkozni, hogy mit engednek meg, meg mit nem. Dolgozni lehet továbbtanulás mellett is, ha esetleg tovább akarnál tanulni.
Már bocsánat, de ha egy olyan felállás van, hogy otthon laksz, főznek-mosnak-takarítanak rád, és apu adja a zsebpénzt, akkor ez belőled jön, hogy ennyire alájuk mész. 18 évesen törvényileg már senki nem mondhatja meg, hogy mit csinálj. Ha van saját kereseted és önellátó vagy.
abszolút átérzem a helyzeted, az oltogatóknak gratulálok a széles látókörű pszichológiai ismereteikhez, doktorálhatnak... agyrém mennyit bírtok csipkelődni ha valaki a segítségetekre számít. verebek -.-
ettől függetlenül, próbáld megértetni finoman a szüleiddel, hogy neked igenis szükséged van a kikapcsolódásra, ha nem is egész héten buli meg kondi, de heti 3 edzés bizonyítottan serkentené az agyműködésede, a teljesítőképességed, sokkal boldogabb, motiváltabb lennél a jövőd alakításában is (lásd tanulás), illetve az elért eredmények sikerélményt adnának, ami még egy bónuszt rádob. amint egy pici fejlődés mutatkozik a tanulás terén, szerintem felhozhatod a buli témát is, de csak szépen, lépésről lépésre mindent! sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!