Anyukám jogosan van felháborodva?
kérdező, ha neked nem tetszik, bemész a hivatalba és megváltoztatod, vagy veszel fel egy 2. keresztnevet is.
igen, pénzbe kerül a változtatás és az igazolványok cseréje is, meg minden hivatalos helyen átiratni. jól gondold meg és kész.
anyukád ha ezen megsértődik, hát így járt. majd kiengesztelődik idővel.
nehéz helyzetben vannak amúgy a szülők, hogy olyan nevet válasszanak a gyereknek, ami minden életkorban megállja a helyét. mostanában valóban sok hülye nevet adnak a gyerekeknek. de ez van, lehet valamikor a mai szokványos nevek tűntek lázadónak, idegennek.. ma meg már nem vált ki semmilyen csodálkozást az emberekből.
engem amúgy maga a felfogás taszít, amikor azt hiszi a szülő, hogy a gyereke azért lesz egyedi, mert a neve is az.. pedig nagyon nem.
Ha a Norina olyan nagyon divatnév, miért nem hallott az ide írók 80%-a erről? :D
Nekem tetszik, de ha Neked nem, megváltoztathatod.
Én kaptam 2. keresztnevet, amit esküvőmnél elhagyok. :)
Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Meghoztam a döntést és végülis nem fogom megváltoztatni. Megkérdeztem anyukám, hogy miért lenne ekkora probléma és elmondta, hogy apukám már az eljegyzésük óta mondogatta, hogy ha neki egyszer lánya lesz, akkor Norina lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!