Mit csináljak, ha anya minden hülyeségen vérig sértődik?
Mondom a mai konkrétumot: van egy viszonylag friss kapcsolata, nemrég költözött ide a hapsi. Tudni kell, hogy én nagyon szeretek sütni, és mióta megvan a párja, szinte ki vagyok taszítva a konyhából mert mindent ő akar csinálni ( mármint a párja) . Körülbelül egy héttel ezelőtt megígérte anya, hogy akkor most már megcsinálhatom az én kedvencemet, erre tegnap hazaállítanak a hozzávalókkal a hapsi sütijéhez. Tudom, hogy nem nagy dolog, és szarul esett, mondtam anyának hogy ha megígér valamit jó lenne ha be is tartaná , erre simán rámondta hogy csak elfelejtette. Mondom oké, de ha én felejtek el valamit akkor abból egy hetes veszekedés van. Itt pedig elkezdett kiabálni hogy mi itt akkor leszünk egyenlő felek ha én is leteszek havi 100ezret az asztalra, addig nem. Aztán rám csapta az ajtót. És ilyen nem először fordul elő, napokig nem szól hozzám , túlgondol mindent.
14/l. ( Egyébként kitűnő tanuló vagyok, versenyeket nyerek, segítek itthon, normális a baráti köröm tehát ilyen részről nem fakadhat a probléma)
Itt mintha te sèrtődtél volna meg nem anyukád.
Gondolom féltékeny vagy, mert anyukád boldog és szerelmes, ès már nem csak körülötted forog az élete.
Ez lenne a normális, nemsokára téged is jobban fog a fütyi foglalkoztatni mint a sütés ;) akkor majd megérted!
Én próbálok, de akármit mondok/csinálok mindig az jön ki belőle, hogy én csak a bajt csinálom itthon, és aztán hozzám vágja apámat, holott tudja hogy ezzel tud a legjobban bántani, mert egyáltalán nem foglalkozik velem.
Most például nincsen tavaszi/őszi kabátom, egyedül egy vastag téli amit szintén kinőttem, mert nagyon rövid. Elég rendesen megfáztam mert pulcsiban indultam el otthonról és mikor megemlítettem hogy ahelyett hogy megint egy tízes elmenne azzal hogy megyünk a hapsi szüleihez hétvégén vehetnénk nekem egy normális kabátot elkezdett kiabálni, köszönés nélkül ment el dolgozni, és mindent a fejemhez vágott ami eszébe jutott.
Szintén amiatt volt óriási veszekedés hogy én nem szerettem volna ha a hapsi szülei jönnek a ballagási ebédemre, mert még alig ismerem őket, és nem is a legjobb természetűek, ha náluk vagyunk anyának is beszólogatnak, meg stb. Ezt anyával megbeszéltem, letisztáztuk hogy küldünk meghívót aztán lesz ami lesz. Na,ő ezt elmondta a nagyszüleimnek és konkrétan azt üzenték nekem hogy akkor ők sem jönnek el, mert hogy az egyikük frissen műtött és sánta , a másikuknak pedig betehetős fogsora van, és ennyi erővel mindenkiben találhatok hibát. Fogalmam sincs hogy anya mit mondott nekik, gondolom azt meg sem említette hogy ugyanúgy ő sem szerette volna,de most a fél család haragszik rám és már nem tudok semmit csinálni mert egyre romlik a helyzet.
Pedig nagyreszt -abbol itelve amit leirsz- nem igazan vagy hibas..ensem tudom mit tennek.
Talan egyenes , roving ut. Leultetni oket es hosszasan elbeszelgetni, az elejen jelentsd ki, hogy mindenki hallgassa vegig a masikat, es ne legyen sertodes, vita! Meghogy normalis csaladi legkörre vágysz...:/ :)
Nem is beszeli meg veled???
En miota az eszemet tudom, a szuleim mindig megkerdeznek engemmindenrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!