Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy szeretnék a barátomhoz költözni?

Figyelt kérdés
Nagyonn félek mondani, és balhét sem akarok velük.. Igaz 18 éves vagyok már elmehetnék, de mivel még suliba járok, most fogok végezni, még nincs munkám,és addig szeretném, hogy támogassanak anyagilag legalább annyival amennyit amúgyis adnának. Szerintetek ez így jó ötlet? pl osztályomban is van 1 lány akinek havonta küldenek pénzt, csak annyi a különbseg h ő alberletbe ment. Amúgy a barátomnal ez csak ilyen próba dolog lenne, szóval ha nem működik mégse akkor még varunk vele. Egyébként 2 éve vagyunk együtt,a nagymamajaval lakik de a baratome a haz és szinte a hét felét nála töltöm csak annyi a különbseg h haza jövök ruhát cserélni és nem náluk mosom.
2016. ápr. 14. 17:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Őszintén, egyenesen. De ha az én gyerekem akarna felnőttest játszani, engedném, de pénzt azt nem kapna hozzá. ha elég felnőtt elköltözni, akkor önmagát eltartani is legyen az. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha hetente egyszer jössz látogatóba nem kapsz ebédet, meg egy kis háztájit, de minden mást magadnak kéne megoldanod, az önálló, felnőtt életedben. És ha nem működik, mégis hova gondoltál menni? mert ha elmész, onnantól nem kötelesek visszafogadni.
2016. ápr. 15. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Úgy nem lehet összeköltözni h nincs kereseted. Én 22 eves (lany) vagyok, 4eve vagyunk egyutt. Mar masfel éve dolgozunk es csak par honapja koltoztunk ossze. Gondolom a proba alatt azt erted h ha nem menne ugy egyutt akkor legalabb idobe kiderul de azt ugy nem lehet h egyszer nem megy majd 2 honap mulva ujra oda mesz ha akkor se megy akkor megint haza. Mondd a szuleidnek h egyutt szeretnetek elni lehetseges e h tamogassak a sulit tovabbra is. Ne ugy kezdj neki h marpedig re odakoltozol. En nem hagynam a gyerekemnek az biztos.
2016. ápr. 17. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

felnőttködni akarsz, de azért adjanak pénzt?

megmondod: elköltözöm és kész és EGY FORINTOT NEM KÉRSZ!

2016. máj. 4. 14:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Mar elkoltoztem nala lakom, anyajek meg keres nelkul adtak 20 ezrest erre a honapra
2016. máj. 5. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:

tudod egy 20as mire elég?

egy hét kaja? vagy villany lesz befizetve?

remélem azt legalább leadod a nagyinak egy forintig!

vagy majd a pasid tart el?

szánalom az ilyen, komolyan

2016. máj. 6. 08:04
 16/19 A kérdező kommentje:
Pasim tart el igen.. Es? Baratomnak sok ilyen ismerose van akik eltartjak a nojuket
2016. máj. 9. 10:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Amugy meg eleg volt a 20 as a honapra ugy hogy mindennap vettem magamnak belole valamit, most meg kaptam megint
2016. máj. 9. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:
61%
ja úgy könnyű, ha nem kell beszállnod a rezsibe, számlákat fizetni, meg ki van nyalva a kis feneked... te nem elköltöztél, csak másik eltartóhoz kerültél. szánalmas vagy... gondolom természetben eléggé bőségesen le kell dolgoznod azt amibe kerülsz neki.
2016. máj. 9. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

Szánalmas vagy!

Nem szégyenled a pofád?

Ott laksz a barátodnál,de azért anyuci mosson rád!

Nevetséges vagy

Biztos örül a barátod nagyija,hogy egy ingyenélő odaköltözött hozzájuk

Csakis gratulálni tudok!

A szüleid is egy komplett idióták amiért még pénzt adnak,hogy te ingyen élj és felnőttesset játsz ,meg persze h megk*rasd magad minden este...

Remélem,hogy csak egy provokatív fake kérdés;)

Lehet lepontozni,de ez a véleményem!

2016. okt. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!