Mennyire általános az alábbi jelenség anya-fiú kapcsolatban?
A fiam 25 éves, együtt élünk, de az utóbbi években nagyon pimasszá vált, hirtelen haragú, tör zúz stb..
Olyan dolgok történnek, hogy kérem, tegye ki a szennyesét (egyébként ez 25 éve így van) és nem képes megtenni.
Odajön, hogy "vasald ki az ingemet!" mondom neki, hogy "kérem", mire a válasz: "ha könyörögnöm kell, akkor inkább nem kell".
Normálisak ezek a dolgok ilyen korban, vagy csak én rontottam el valamit?
ha igy beszeltem volna anyammal meg ma is fajna a fejem ugyfelpofozott volna.
tineveltetek ilyenre, es azt latomhogy egyre tobb szulo koveti ezt a peldat, majd csodalkoznak hogymit rontottak el.
Neked kell meghúznod a határt. Nekem is van két egyetemista fiam, kolisok, és néha elcsúsznak a szennyes kipakolásával, akkor nem mosom ki. Ha egyesével lobogtatják az inget, nem kezdek neki vasalni (kivéve ha utazik, és viszi a vizsgához, olyankor "van szívem")
Tudják melyik napon mosok, mikor vasalok, és, hogy ami kimaradt, az egy hét múlva kerül sorra.
Ja, a gimis öccsük meg vasal olyankor magának,ha hirtelen a szárítón lógó ingben, vagy pólóban akarózik valahova mennie.
25 évesen még életében nem dolgozott és összeomlik pár vizsga miatt...
ki kel raknai sose lesz önálló
meg se kel hallani nemhogy még vasalni rá a férjed meg tanulja használni a kezét
Attól függ mennyit volt tutujgatva, és be lett-e ígérve, hogy "kisfiam, neked csak az a dolgod, hogy tanulj". Ha be lett ígérve, akkor sajnos még kérnie sem kell.
Ettől függetlenül lehetne jólnevelt, és udvarias!!!
25 évesen nehogy már alap legyen hogy anyuci vasal rá nem gondolod komolyn hogy ilyen életképtelen szerencsétlen nimandokat kel nevelni
ha már a vizsgáktól összeomlik mi lesz az ilyen balfa'al munka közben oda is anyuci menjen helyete
egy ujabb felesleges diplomás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!