Amíg az ember a szüleivel él otthon, addig kötelessége segíteni a ház körüli munkában?
Nem köteles semmit sem csinálni, viszont a maximális kiszolgálást jogosan elvárhatja, hiszen nem ő kérte, hogy megszülessen.
(Csak megelőzőm azt a válaszolót, aki rendre ezt szúrja be mindenhova.)
Én pl. odabenn mindent megcsinálok, de odakinn semmit. Anno én panelba szerettem volna költözni, arra lett volna pénzünk is, anyám ragaszkodott a kerteshez, aminek a hitelébe bele is bukott. Nem is használom a kertet kb, valami gyíkom van, ha dudvászok, egyből kijön az ekcémám, elég durván. Nincs veteményes, csak fű.
A házban én főzök mindhármunkra (anyám, a pasija, én) saját pénzből, beadom a részem a rezsibe, mosok, takarítok, plusz hónap végén még adjak már ennyit meg ennyit, majd megadják. Persze nem szokták, de hálistennek nem keresek rosszul, csak még nem régóta. De a kert miatt anyám szerint én semmit nem csinálok itthon. A közeljövőben szeretnék elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!