Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A te apád sem ad pénz, ha...

A te apád sem ad pénz, ha mondjuk akarsz venni ruhát vagy kirándulnál haverokkal? 17/F

Figyelt kérdés
dolgoztam nyáron és télen is! ne gyertek a munkával.

2016. ápr. 11. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem, az én apám sem adott semmit, mivel elitta az összeset, anyukám egyedül tartott el és így neki nem volt miből adnia.
2016. ápr. 11. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

nem, kiskoromtól kezdve mindig azt hallgattam, hogy mennyire nincs pénze, sőt emlékszem kb 10 éves lehettem amikor egyszer elkezdte összeírkálni nekem a kiadásait hogy mire mennyit kell egy hónapban költenie (ezt tényleg egy 10 évesnek kell...?)

érdekes módon azért házimozirendszert meg sportautót tudott magának venni.

csak rám nem volt soha pénze

2016. ápr. 11. 17:55
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
En kaptam, de apukam jol keres. Milyen uruggyel nem ad? Keveset keres? Vagy ugy gondolja van eleg ruhad? A kirandulas tok ertelmes program.
2016. ápr. 11. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk úgy van, hogy kapok néhány új ruhát szezonálisan. Cipőket, kabátokat általában nem egy évre vesznek. Kirándulásra kapok pénzt, ha megérdemlem, hogy mehessek.De alkohol és ilyesmi tilos belőle. Nagyon jól keres apu és szeret is, de nem vesz meg mindent, amit kiejtek a számon.
2016. ápr. 11. 18:28
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem adott, elitta. Amikor elváltak, akkor meg örültünk anyuval, hogy meg tudtunk élni.

Nyári munkából fedeztem nyaralást, vásárlásokat.

Ha te is dolgoztál, akkor nincs pénzed?

2016. ápr. 11. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém sem adott soha semmire,pedig jól menö cége volt akkoriban. Miután a szüleim elváltak,még gyerektartást sem akart fizetni.Anyukám állandóan a bíróságra járt emiatt. A minimumot itélték meg, de ö éveken keresztül fellebezett, miközben az új házasságából született fiának mindent megvett. Évek óta nem beszéltem vele (nem a pénz miatt, hanem mert tulajdonképp soha nem is tekintett úgy mint a gyerekét) és nem is hiányzik.
2016. ápr. 11. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a lehetőségükhőz mérten mindent megadtak a szüleim igy apukám is!
2016. ápr. 11. 23:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Amire tényleg szükségem volt, megvette. Ahogy az egyik előző ìrta, szezonálisan kaptam cipőt, kabátot, pár új ruhát.

15 évesen már "diákmunkáztam", és megtudtam venni extra dolgokat magamnak.

27/F

2016. máj. 18. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Kéne egy kicsit részletesebb infó, hogy zajlott le pl az a beszélgetés, amiben kijelentette, hogy nem ad pénzt: hogyan kérted, mire kérted, mennyire gyakran szoktál kérni és mire, és mivel indokolta, hogy nem ad. Milyen az anyagi helyzete, megteheti-e, hogy adjon, tényleg olyan dologra kértél-e, ami kell, vagy egy huszadik pár cipőre. És végül: ez egy új helyzet-e vagy eddig sem adott, esetleg nem tudott adni. Ezek nélkül aligha mész vele bármire is, hogy az itt válaszolók szülei adott esetben 20-30 évvel ezelőtt adtak-e pénzt ruhára...
2016. máj. 18. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Az én apám sem ad, meghalt már pár éve. Meg amúgy is van pénzem.

38/F

2016. máj. 18. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!