Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy a valószínűsége, hogy...

Nagy a valószínűsége, hogy szüleim nem fogják elfogadni. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Már fél éve vagyunk együtt barátommal és szüleim mondogatják, hogy szívesen találkoznának vele. Viszont egy dolgot nem modtam el róla, mert tudom, mit reagálnának rá. Barátom és a szülei elég vallásosak, pl meg van határozva, hogy milyen zenét hallgathat, és fekete ruhát nem hordhat stb.

Szüleim pedig elég ítélkezőek és biztosra tudom, hogy az lenne belőle, hogy keressek valaki mást. Tudom, hogy nem kéne, hogy az számítson, mit gondolnak róla, de nem akarom, hogy barátomat esetleg kellemetlen helyzetbe hozzák.

17/l

2016. ápr. 11. 01:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd be a szüleidnek... Nem azzal fogják kezdeni, hogy miért nincs rajta semmi fekete. Ha normális a srác, akkor jó eséllyel rá sem jönnek, hogy ilyenek a szülei. Mégis ki beszél vallásról a legelső találkozásnál? Én ezt nem szoktam megkérdezni csak úgy az emberektől, mert a magánügyük. Persze ha a barátod olyan, hogy elkezdi majd megtéríteni a fél családodat, akkor értem a nyugtalanságod. :D
2016. ápr. 13. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!