Az "apám" alkoholista, tiszta szívemből gyűlölöm, kijönne emiatt a rendőrség?
Amióta élek ilyen, 20 éves vagyok, az egyetlen oka annak, hogy még mindig egy házban élek vele, az Anyukám. Ő nem akar elmenni innen, nem akarja itt hagyni a nagy házat, amit felépítettek, azt mondja nem azért dolgozott, hogy a gyermekeinek ne maradjon semmi..
De ez nem élet, inkább élnék szegényen, mint így.
Mos is üvölt, olyanokat mond, amit ember még az ellenségeinek sem mond, nem hogy a saját családjának. Próbáltam mindig erős lenni, úgy tenni, mintha nem is érdekelne, de ma elsírtam magam, ő meg rám mosolygott és azt kérdezte, "na mi van, megtörtél?".
Ha kihívnám a rendőrséget, el is vinnék, vagy nem? Mert ha nem, akkor nagyon félnék a következményektől.

Köszönöm a hasznos válaszokat!
Egyébként igen, nő vagyok, és "apukám" nem az a 30 kg-s fajta, hanem az a tipikus 180 cm, 120 kg-s, kopasz, akinek csak azért vannak "barátai", mert félnek a hangjától.
Igazából kicsit meg is értem Anyát, hárman vagyunk testvérek, mindhárman tanulunk még, az öcsém még csak 12, attól is fél, hogy ha főállásban kell dolgoznom, nem fogom tudni befejezni a főiskolát, stb..
De igazatok van, az a lesz a legjobb, ha összepakolunk és költözünk, majd beszélek vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!