A gyerek olyan lesz mint az apja (természete)?
Imádtam édesapámat, rajongtak érte. 14 éves voltam mikor anyukám megcsalta. Kiderült, de apa megbocsajtott neki, később mégis folytatta a viszonyt. Sokat veszekedtek, de fizikailag soha nem bántotta édesapám az anyukám. Vgül én az öcsém el költöztünk, albérletbe (apai nagyapám lakásában éltünk, így apa maradt ott)
Egy ideig laktunk anya párjával is, de rövid időm belől el költöztünk, mert az öcsémmel nem jöttek ki jól. Édesapám aki végtelenül jó ember (volt) egyre többet kezdet inni, mára sajnos alkoholista lett. Lassan, lassan jutott el idáig. Most ott tart, hogy mindennap részeg. Én egy ideje nem megyek hozzá, de havonta küldök neki pénzt. Azért nem megyek, mert rettenetesen fáj látni mi lett belőle! Beteges is, de orvoshoz nem megy, a körzeti orvos szokot hozzá kimenni.
36 éves vagyok, 2 lányom van és egy komoly veszekedésem volt a férjemmel, a végen azt mondta, hogy azért nem megy el (én ajánlottam fel neki, hogy ha ennyire elviselhetetlen vagyok menjen nem tartom vissza), szóval csak azért marad velem, mert én is oda jutnék mint az apám, de a gyerekeknek szükségük van rám!
Én (most) úgy érzem erős vagyok és ha egyedül maradok akkor is megállnám a helyem (talán apukám élete is másképpen alakul ha vele maradnak a gyerekei?)
Édesanyám is sokszor mondja, olyan vagy mint az apát, egy az egyben!
Külsőleg és tulajdonságaimban is édesapám ra hasonlítok, akkor úgy is végezném mint ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!