Apa-lánya kapcsolat 13 éves korban. Meddig es hogyan normális?
Nem tudok arról, hogy lenne bármi ami ezt kivalthatta volna. De persze ez nem jelent semmit.
Félvállról eleg nehez venni mar,mert sajnos a férjem nem latja, es mivel ebben vak, ezert magamra maradtam a témában es amikor itt van akkor nincs férjem. Nem hiszem, hogy ez a megoldas, ugyanis egy heten 3 napot nalunk tolt non-stop.
Legalább kiáll a lánya mellett..
Jobb lenne az ha te lennél az első a lányával szemben is neked nyilván de ezek szerint nem tudod milyen kapcsolatban lehet az anyjával. Ne legyél féltékeny. Ő a lánya könyörgöm.. Teljesen normális.. Láttam az ellenkező esetet amikor az apa számára nagyobb értékű a párja és nem jó hidd el.. szóval ne legyél féltékeny!!
Szerintem ez butaság, miért lenne bármi határ, és miért lenne ellened??
Minket konkrétan apukánk nevelt fel, mi nem tudtunk meglenni nélküle. A mai napig nagyon imádjuk, a legjobb apa a világon.
Nincs azzal semmi gond, ha egy (kis)lány apás. És az apuka is nyilván odavan a gyerekéért, ez így természetes.
Hogy ez hirtelen jött, inkább kiskamaszos, életkori sajátosság lesz nála, mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!