Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veszekedés anyukámmal, kinek...

Veszekedés anyukámmal, kinek van igaza? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most nagyon mérges vagyok anyukámra, ma elmentünk a családommal vásárolni, végig azt hallgattam hogy neki hogy fáj a feje, nagyon zavaró volt, de lenyeltem. Aztán visszafele úton mondtam valami olyasmit az öcsémnek, hogy ne szóljon már bele, ez az én dolgom, akkor végig kiabált velem, hogy én folyton negatív vagyok, stb. Aztán most, este, elmentek egy ismerősük szülinapjára, egy óra múltán azzal hív, hogy áthozná az egyik gyereket onnan (öcsémmel régebben jóban voltak, már nem annyira), persze a ház romokban, mert átépítjük, mi végre örültönk az öcsémmel, hogy pihenhetünk, és ő se akarja, hogy átjöjjön, ezeket mondtam anyukámnak, erre kiabált velem a telefonba, hogy milyen rosszindulatú vagyok... Ha ezt bárki is elolvasta, annak taps, bocsánat a hibákért. (16 éves vagyok)

2016. ápr. 2. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
38%
Te kérdezted kinek van igaza. Most azt vártad, hogy mindenki azt fogja mondani, hogy neked? Ha meg vki mást mond, akkor egyből tovább hisztizel, h mi csak téged jöttünk sértegetni. Hát persze, jobb dolgunk sincs, de ettől te még akkor is hisztis leszel és jobban kéne becsülnöd és segíteni anyukádat, nem pedig ilyen fa.szságokon agyalni és fárasztani a népet
2016. ápr. 2. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Dehogy kell kommunikálni - értem.
2016. ápr. 3. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!