Hogyan mondjam el anyukámnak a legkíméletesebben?
Édesanyámnak csak én vagyok és a 7 évvel idősebb bátyám, bár édesapámmal együtt élnek, apu nem az az érzelgős, típus, így annyira nem érzi jól magát vele, nincs program csak a munka, az otthoni teendők és apunál a tv nézés.Párom és én már 2006-tól vagyunk egy pár, egy hosszabb 2 éves szünetet beleszámítva.
Párom már 4éve Németországban dolgozik, szüleim telkén felépítettünk egy 40nm telket, sosem voltam a külföldre távozás híve, de párom nagyon szeretné ha kimennék végre hozzá. Mondta nekem hogy ha a felesége leszek oda kell menjek ahol ő van, bár nem szívesen hagynám itt anyukámat, mert egyrészt nagyon jó a kapcsolatunk, másrészt a bátyám már kiköltözött, 2 éve már a felesége és gyermekük is kinn lakik. Sőt most várják a második babát, és anyukámat nagyon megviseli hogy tesóm már nem keresi annyit, nagyon ritkán évi 2 alkalommal látja őket, és tudom hogy megviselné ha én is kimennék.
Remélem nem írtam túl össze vissza és megértitek a problémám.
Köszönöm a segítséget.
"ilyen múlttal én nem házasodnék, hanem inkább keresnék egy helyi férfit. ő meg keressen egy német lányt. ennyi"
Nem német lány kell neki, hanem olyan magyar, amelyik felfogja, hogy nem az a lényeg, hogy anyu szoknyáján üljön 80-100 ezres fizetés mellett.
Senki nem azért megy külföldre dolgozni, mert olyan rohadtul élvezi, hogy távol van a szerelmétől meg a családjától, hanem azért, mert egyszerűen sokkal jobb életkörülményekre van ott kilátása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!