Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyám olyan, hogy...

Mit tegyek? Anyám olyan, hogy csak az ő véleménye számít, én el se mondhatom a sajátom mert fenyeget h megüt

Figyelt kérdés
Egy családi társasjáték közepette belekötött valamibe , amit mindenki megerősített utólag h nekem van igazam, de akkor ott hajtotta h neki van igaza és fogjam be, meg h lefog önteni a poharával , mit pattogok stb, kerdeztem h nem lehet velemenyem? Es csak hajtja h ne oktassam ki, ő nyert és h felfog pofozni( ezt mindenki elott) mondtam h pff uristen es felalltam az asztaltol.. az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Ezert vagyok ilyen mert 21even keresztul csak neki volt igaza mindig en el se mondhattam amir gondolok mert fenyegetett h megut

2016. márc. 28. 19:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nyilvánvaló h régebben más világ volt, anyám idejébe 18évesen gyereket szültek és különköltöztek, és kb ezért is elvált minden 2.ember mert elhamarkodottak voltak. nem egy embertől hallottam h ezen hőzöng h miért kellett így kapkodni

és nem olyan egyszerű azért 20körül különmenni önerőből, mikor én és a párom tanulunk , pkusz nem tudok rendes állásban dolgozni suli miatt csak diákmunka abból meg nem lehet egy albérletet fenntartani.

2016. márc. 29. 08:40
 12/19 A kérdező kommentje:

nevess csak, szerinted ingyen lakásokat osztogatnak?

egyébként meg senki nem mondta h félek, hanem h más mit cselekedne ilyen gáz helyzetbe h még mindig kb gyereknek tekinti az anyja és így beszél vele , de látom nem megy a szövegértés

2016. márc. 29. 08:43
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy a keresztény kultúrkörben mélyen belénk lett verve, hogy tiszteld a szüleid.

Akkor is tiszteld, ha semmivel nem érdemli ki.

Ja, hát azért mert ugye megszült, vagy volt pár jó perce...

Akkor tiszteljük inkább a macskákat! Évente két alomnyi kölyköt szülnek, nevelnek és indítanak el az életben. Én még egy macskát se láttam részegen ütlegeni, szidalmazni, komplexusokat nevelni a kölykökbe.

Miért is tiszteletreméltó az, amire egy utolsó rétipocok is képes?

2016. márc. 29. 15:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó : ez jó:D az a vicc h ígyvan.. ránk van régről annyi minden kényszerítve, holott józan emberi érzelem nem bírja eltűrni ezeket a sérelmeket , és megbocsájtani se fogok, max amit kell azt lekommunikálok vele, de azon vagyok h oénzt gyűjtsek költözésre ahol a magam ura vagyok
2016. márc. 29. 20:08
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező (#14), mint már javasoltam a #2-ben, ne hagyd magad, szólj vissza! Ne magadat stresszeld és tedd tönkre anyád elmebajaiért...
2016. márc. 29. 20:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Én visszaszóltam neki a helyzetben de majd felrobbant h nagy a pofám es h otthob szamolunk meg ilyenek:D mint egy kisgyereknek ..regebben meg is utott de 2eve mar nem
2016. márc. 29. 20:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező (#16) és miért hagytad, hogy az övé legyen az utolsó szó? Nyugodtan visszakérdezhetted volna ezek után, hogy "mi van, tanúk előtt nem mered előadni magad, csak otthon?" - vagy valami hasonlót...
2016. márc. 29. 21:10
 18/19 A kérdező kommentje:
mert nem volt kedvem ahhoz h ott helybe pofánvágjon..
2016. márc. 30. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező (#18) gondolod, hogy tanúk előtt meg merte volna tenni? Egyébként meg ha ennyire idióta, 21 évesen csak meg tudod védeni magad, nem?
2016. márc. 30. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!