Mit tegyek? Anyám olyan, hogy csak az ő véleménye számít, én el se mondhatom a sajátom mert fenyeget h megüt
Mindenkinek nyilvánvaló h régebben más világ volt, anyám idejébe 18évesen gyereket szültek és különköltöztek, és kb ezért is elvált minden 2.ember mert elhamarkodottak voltak. nem egy embertől hallottam h ezen hőzöng h miért kellett így kapkodni
és nem olyan egyszerű azért 20körül különmenni önerőből, mikor én és a párom tanulunk , pkusz nem tudok rendes állásban dolgozni suli miatt csak diákmunka abból meg nem lehet egy albérletet fenntartani.
nevess csak, szerinted ingyen lakásokat osztogatnak?
egyébként meg senki nem mondta h félek, hanem h más mit cselekedne ilyen gáz helyzetbe h még mindig kb gyereknek tekinti az anyja és így beszél vele , de látom nem megy a szövegértés
Az a baj, hogy a keresztény kultúrkörben mélyen belénk lett verve, hogy tiszteld a szüleid.
Akkor is tiszteld, ha semmivel nem érdemli ki.
Ja, hát azért mert ugye megszült, vagy volt pár jó perce...
Akkor tiszteljük inkább a macskákat! Évente két alomnyi kölyköt szülnek, nevelnek és indítanak el az életben. Én még egy macskát se láttam részegen ütlegeni, szidalmazni, komplexusokat nevelni a kölykökbe.
Miért is tiszteletreméltó az, amire egy utolsó rétipocok is képes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!