Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy hozzam fel, hogy elmennék...

Hogy hozzam fel, hogy elmennék wellnessezni a barátommal?

Figyelt kérdés

Tudom, túlizgulom.

De még sosem volt senki az életemben és nekem ez furcsa és anyával nem tudom, hogy beszéljek az ilyen dolgokról.

A lényeg annyi, hogy mivel a barátom elutazott a szünetre, ezért keveset tudtunk együtt lenni. Mondta, hogy elutazhatnánk pár napra wellnessezni kettesben. És ez jó lenne, mert "az" még nem történt meg köztünk és ez lehetne rá a jó alkalom.

Csak ugye ezt valahogy meg kéne beszéljem itthon és én sosem beszéltem még a személyes dolgaimról.

2016. márc. 28. 10:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%
diákmunkáról hallottál már? Ha vannak igények, akkor legyen eszközöd is arra, hogy saját erőből megvalósíthasd, ne a szüleidtől várd el hogy fizessék hogy lefeküdhess a pasiddal luxus körülmények között.
2016. márc. 28. 13:33
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen, hallottam.

De jó vicc lenne, ha az érettségi évében, a legnagyobb hajtás közepén én még nekiállnék 500 Ft-os órabérben dolgozgatni úgy, hogy minden délutánom fullosan van amúgy is és mellette még tanulnom is kell. Azért tanulok, hogy később majd magam tudjam finanszírozni azt az életszínvonalat, amit jelenleg a szüleimnek, nagyszüleimnek köszönhetek.

De jó, hogy a családom nem ilyen hozzáállású, mint az utolsó válaszoló...

2016. márc. 28. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Hát, ha ennyire kikészülsz a középiskolában, remélem nem készülsz egyetemre, mert ott ezerszer többet kell tanulni, mint érettségire, ami egy vicc. Én meg annak örülök, hogy a gyerekem nem ilyen mint te. akkor kvittek is vagyunk:-)
2016. márc. 28. 13:40
 14/22 A kérdező kommentje:

Jaj, kikészülök a középiskolába?!

Ezt mégis honnan veszed, te nagyon okos? :)

De tudod mit, inkább ne is válaszolj. Jobb, ha máshol boldogítod a felhasználókat.

2016. márc. 28. 13:42
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Hát, ha nincs időd diákmunkázni, akkor gondolom azért mert olyan rengeteget kell tanulnod. Te mondtad emlékszel? Mert hát annyira kihangsúlyoztad hogy végzős év... mindegy, boldogítsd csak a szüleidet, én meg megyek elrebegek egy imát hogy az én gyerekem nem olyan mint te.
2016. márc. 28. 13:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Ha ilyen szüleim lennének, lehet, hogy inkább én is dolgozni mennék, minthogy otthon tanuljak...
2016. márc. 28. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:
50%

"De jó vicc lenne, ha az érettségi évében, a legnagyobb hajtás közepén én még nekiállnék 500 Ft-os órabérben dolgozgatni úgy, hogy minden délutánom fullosan van amúgy is és mellette még tanulnom is kell."

akkor ennyi erővel a wellness hétvégére hogy van időd?

amúgy én azt nem tartom korrektnek a történetből, hogy azt várod,hogy a barátod fizesse majd. amikor írod,hogy ő is végzős még, ergo nem dolgozik. akkor úgy lenne fair,hogy a te részedet fizetik a te szüleid,az ő részét az ő szülei. ne fizettesd ki az ő szüleivel az egészet, eléggé pofátlanság.

amúgy sem olcsó egy ilyen wellnesezés. lehet nekem vannak kis igényeim, de én pl a korodban elmentem ilyenkor télen a gyógyfürdőbe a barátommal. ott eltöltöttük a napot, szaunáztunk is. aztán mindenki ment a dolgára. ez kb a tizedéből kijön a wellness árából. szóval szerintem jobban megérné.

szexelni meg tudtok a másiknál, ezért kár elutazni.(szerintem)

de nyílván,hogyha nagyon szeretnétek a wellnest,akkor meg kell beszélni a szüleiddel. te tudod,hogy mennyire lazák ilyen kérdésben.

2016. márc. 28. 17:20
 18/22 A kérdező kommentje:

Azért más a pihentető wellness és más az, ha a semmiért dolgozik az ember, miközben ezer jobb dolga lenne.

Meg nehogy már itt magyarázkodjak azért, mert a családom megadja az esélyt, hogy tanulhassak és normális jövőm legyen.

Nem akarom én, hogy kifizessék a szülei, de a síelést is kifizették, hiába mondta anya, hogy nem kell. Mikor meg a barátunk jött velünk, akkor mi álltuk az ő részét.

2016. márc. 28. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
54%
Jólvan, nem kell itt előadni a nagyhalál egy szaros érettségi miatt. Anno emelteztem is, nyelvviszgát is tettem, ugyanúgy volt házi és egy valag dolgozat, mégsem adtam elő a nagy mártírt, pedig muszáj volt tanulnom, csak állami szakot jelöltem meg. Kicsit vegyél már vissza magadból...
2016. márc. 28. 19:52
 20/22 A kérdező kommentje:

Igen, a suli mellett még nyelvvizsgára készülök, versenyszerűen táncolok, szóval rohanok folyamatosan a próbákra, edzek. És tartom a kitűnő átlagomat.

Ki a francot érdekel, hogy te hogyan élted meg a gimit?!

2016. márc. 28. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!