Hogy hozzam fel, hogy elmennék wellnessezni a barátommal?
Tudom, túlizgulom.
De még sosem volt senki az életemben és nekem ez furcsa és anyával nem tudom, hogy beszéljek az ilyen dolgokról.
A lényeg annyi, hogy mivel a barátom elutazott a szünetre, ezért keveset tudtunk együtt lenni. Mondta, hogy elutazhatnánk pár napra wellnessezni kettesben. És ez jó lenne, mert "az" még nem történt meg köztünk és ez lehetne rá a jó alkalom.
Csak ugye ezt valahogy meg kéne beszéljem itthon és én sosem beszéltem még a személyes dolgaimról.
Igen, hallottam.
De jó vicc lenne, ha az érettségi évében, a legnagyobb hajtás közepén én még nekiállnék 500 Ft-os órabérben dolgozgatni úgy, hogy minden délutánom fullosan van amúgy is és mellette még tanulnom is kell. Azért tanulok, hogy később majd magam tudjam finanszírozni azt az életszínvonalat, amit jelenleg a szüleimnek, nagyszüleimnek köszönhetek.
De jó, hogy a családom nem ilyen hozzáállású, mint az utolsó válaszoló...
Jaj, kikészülök a középiskolába?!
Ezt mégis honnan veszed, te nagyon okos? :)
De tudod mit, inkább ne is válaszolj. Jobb, ha máshol boldogítod a felhasználókat.
"De jó vicc lenne, ha az érettségi évében, a legnagyobb hajtás közepén én még nekiállnék 500 Ft-os órabérben dolgozgatni úgy, hogy minden délutánom fullosan van amúgy is és mellette még tanulnom is kell."
akkor ennyi erővel a wellness hétvégére hogy van időd?
amúgy én azt nem tartom korrektnek a történetből, hogy azt várod,hogy a barátod fizesse majd. amikor írod,hogy ő is végzős még, ergo nem dolgozik. akkor úgy lenne fair,hogy a te részedet fizetik a te szüleid,az ő részét az ő szülei. ne fizettesd ki az ő szüleivel az egészet, eléggé pofátlanság.
amúgy sem olcsó egy ilyen wellnesezés. lehet nekem vannak kis igényeim, de én pl a korodban elmentem ilyenkor télen a gyógyfürdőbe a barátommal. ott eltöltöttük a napot, szaunáztunk is. aztán mindenki ment a dolgára. ez kb a tizedéből kijön a wellness árából. szóval szerintem jobban megérné.
szexelni meg tudtok a másiknál, ezért kár elutazni.(szerintem)
de nyílván,hogyha nagyon szeretnétek a wellnest,akkor meg kell beszélni a szüleiddel. te tudod,hogy mennyire lazák ilyen kérdésben.
Azért más a pihentető wellness és más az, ha a semmiért dolgozik az ember, miközben ezer jobb dolga lenne.
Meg nehogy már itt magyarázkodjak azért, mert a családom megadja az esélyt, hogy tanulhassak és normális jövőm legyen.
Nem akarom én, hogy kifizessék a szülei, de a síelést is kifizették, hiába mondta anya, hogy nem kell. Mikor meg a barátunk jött velünk, akkor mi álltuk az ő részét.
Igen, a suli mellett még nyelvvizsgára készülök, versenyszerűen táncolok, szóval rohanok folyamatosan a próbákra, edzek. És tartom a kitűnő átlagomat.
Ki a francot érdekel, hogy te hogyan élted meg a gimit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!