Szülőknek mikor, hogyan mondjuk meg, hogy babánk lesz?
9 hetes terhes vagyok.
Korai lenne még?
Jövő héten leszek 20 éves és lesz egy elég nagy "meglepetés" nekem (részleteket nem tudok, de az egyik barátnőm telefonjában láttam az eseményt). Mivel szeretem én is és a barátom is a felhajtást, fura lesz, hogy nem fogok senkivel koccintani, meg úgy igazán bulizni, ahogy amúgy tenném.
Arra gondoltam, hogy előtte, még a szülinapi ebédemen elmondjuk a szűk családnak a hírt.
Vagy ne kössük így alkalomhoz?
Nem szeretném, hogy olyan snassz bejelentés legyen, hogy "hahó, nagyszülők lesztek". Tudnátok adni valamilyen jópofa, aranyos ötletet?
Köszönöm előre is a segítségeteket! :)
Mi az, hogy 20 évesen miért a baba? A 10 éve jegyben járás ugyanolyan semmi, mint a 2 hét, mármint gyerekvállalás szempontjából. Ha megbízik egy pár egymásban, és nem lókötő egyik sem, akkor hajrá, akár két hét után is. Nem a kapcsolat addigi hosszúsága dönt a szülői minőségről, hanem az hogy mennyire őszinték és mennyire akarják ezt. Ha maximálisan, nem lesz baj soha. Remélem a kérdezőék így csinálják, és sok boldogságot kívánok! Az igaz, hogy a baba sok lemondás, de minden perce megéri. Ha hamarabb tudom hogy milyen az apuka-lét, és nem lettem volna begyulladva a felelősségtől (nem attól hogy most vége az ivászatoknak, meg nincs több ismerkedés, hanem a gyerekből normális embert nevelni, megtanítani a konnektorra, meg a gyufára...ilyesmik), már lenne legalább három.
Minenesetre tiszta szívből gratulálok!
(mi egy-egy rugdalózót adtunk a szülőinek, ha addig nem láttál kistányér átmérőjű szemeket, majd most) ;)
Azért ne az itteni válaszolók döntsék már el, hogy mikor lehet gyerekünk!
Nem érettségire vállaljuk a babát.
A vőlegényemnek van három diplomája és biztos, jól fizető állása. Én szintén elég sokat keresek, mellette tanulok.
Van saját lakásunk és nyaralónk, plusz neki több ingatlanja, ami jelenleg ki van adva. Mindkettőnknek van autója.
Szóval mire kellene várni?
Azért elég undorító a legtöbb válaszoló, de az is, aki privátban olyanokat írogat, hogy haljon meg a babám!
Kérdező énis kaptam privátokat.
Ne idegesidsd magad. Sok irigy vagy roszindulatú ember van.
Ezt leírtad most jön a szöveg h anyuci apuci arátokrakott mindent ,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!