Milyen gyakran jár el a gyereked szórakozni haverokkal bulizni? 17/F
Figyelt kérdés
Mindig el engeded? Nincs ebből probléma? pénzt mindig adsz neki?2016. márc. 25. 10:13
21/21 donmogyoróscsirke válasza:
Én 16 évesen zenekarban játszottam, volt hogy felléptünk kisebb kocsmákban vagy pubokban, oda pl alapból elvoltam engedve, mert tudták hogy úgy is társasággal vagyok. Más helyzetekben is szívesen elengedtek, megbíztak bennem, persze mindig kikötés volt hogy maradjunk együtt, de jó barátoknál ez úgy is alap. Pénzt kevés alkalommal kaptam, de abból sose volt gondom. Ha szülő lennék én is elengedném a gyerekem, persze ha ismerem a barátait valamennyire, és tudom hogy összetartóak. Ha csak ilyen 1-2x bulira összejövő haverjai vannak, már elgondolkodnék. De tiltani semmiképp sem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!