Milyen gyakran jár el a gyereked szórakozni haverokkal bulizni? 17/F
Bulizni soha. Oda nem engedem őket. Értelmesen is lehet szórakozni, nemcsak piálva.
14,16 és 20 éves fiúk.
19 éves lány vagyok, átlagban hetente járok szórakozni, hétvégén.
16 éves korom óta engednek, egyetlen kikötés volt hogy tudják hol vagyok, és régebben a megadott időre kellett hazamennem, ami mindig változott, mostmár nagykorúként bármeddig maradhatok.
17 éves korom óta saját diákmunka pénzből járok, ha épp kevesebbet szedtem össze elkérek 2-3 ezret.
#11-ről nekem is az jutott eszembe, hogy a gyereki vagy nem is fognak felé szagolni ha kirepülnek, vagy hirtelen akarnak mindent bepótolni és átesnek a ló túloldalára.
Bár nincs gyerekem, de amikor 17 éves voltam, akkor hetente egyszer mentünk el egy kulturáltabb kocsmába billiárdozni, vagy valakinél filmnézés+pizza.
2.000, nagyon maximum 3.000 ft-ból kijöttem minden hétvégén.
Engem biztosan elengednènek a szüleim, de nincs rá igènyem. Versenyszerűen táncolok, a barátaimmal emiatt mindennap találkozom minimum két órát, hétvégén még olasz suli... hulla fáradt vagyok estére, örülök ha a házikat megírom, el se tudom képzelni, hogy még este elmenjek valahova, eleve 8-9re vagyok legtöbbször edzésről itthon. Szüleim egyáltalán nem isznak alkoholt, soha nem is tették, ebben (is) az ő példájukat tervezem követni. Az unokáimnak pedig reményeim szerint valóban érdekes és értékes dolgokat tudok majd mesélni, nem hétvégi piálásokat. Persze tudom, hogy az èn hozzáállásom nem általános a kortársaim között, de mivel nekem így jó és nem vagyok magányos, nem tervezek változtatni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!