Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatba nem fér bele hogy a srác akkor menjen iszogatni, szórakozni haverokkal mikor szeretne?
Szerintem az alap dolog hogy nélküle is el lehess egy kicsit.
Főleg ha nem egy a baráti körötök...
Én mondjuk a legutolsó kapcsolatomban el mehettem problémázás nélkül a lány barátaimhoz is(nem haver, barát...) úgy hogy az aktuális barátnőm rájuk nem féltékenykedett.
Legalábbis nekem nem mondta.
Barátom akkor megy amikor akar, csaj haverjai is vannak, néha velük is elmegy, bár sajnos miattuk volt már hogy hanyagolva voltam.. pontosabban csak az egyik miatt (+ több veszekedés is volt miatta), személyesen nem ismerem a lányt, de máris utálom sajnos, pedig tudom hogy ez nem jó így, bár most úgy tűnik végre felfogta hogy barátomnak ő csak egy haver, és az is marad :D Ettől függetlenül soha nem teszem szóvá ha vele megy, csak rosszul esik. Ha srác haverokkal megy az nem zavar egyáltalán :)
19/L barátom 24, 11hónapja vagyunk együtt
szánalom,akkor fér bele amikor akarnád,de neked szabad akaratod nincsen,
nem is ismerek olyat aki tűrné.egy nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!