Anyam szerint kover vagyok, de en egesz addig, amig nem mondogatta nem ereztem magam annak. Mit tegyek?
Anyukád önző és lusta. Önző, mert megeszi előled a kaját, és azzal hárít, hogy kövér vagy. Lusta, mert nem főz, ezt is azzal hárítja, hogy kövér vagy.
Mintha a testsúlyod lenne a mentsége sok mindenre, mindez olyan köntösbe csomagolva, hogy neked akar jót, és még te érezd magad rosszul.
Nem a súlyoddal van baj, hanem a családoddal. Ki kellene találnod valami módszert, amivel ezeket a bántásokat el tudod hárítani. Ezt úgy értem, hogy ha azt mondják kövér vagy, akkor agyban le tudd játszani, hogy ez nem igaz, csak azért mondják, mert...
Nézegesd meg magad gyakran a tükörben, és állapíts meg, milyen jól nézel ki. Ez fontos, tényleg. 52 kilósan senkire nem lehet azt mondani, hogy kövér.
A meg csak előny, ha valakinek van egy kis feneke, nem kell feltétlenül fogpiszkálónak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!