Anyam szerint kover vagyok, de en egesz addig, amig nem mondogatta nem ereztem magam annak. Mit tegyek?
Anyád fura. Ne hallgass rá, abszolut nem vagy kövér. Én is 162 vagyok hozzá 60 kilóval de én se vagyok az.
Ha nem használ a beszélgetés vele, próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Esetleg próbáld meg egy szakember véleményét kikérni, elmenni egy állapotfelmérésre. Vannak ingyenes alkalmak. Te is megnyugodhatsz, és anyád orra alá is dörgölheted az eredményt. 25/N
Tökéletes a testsúlyod! Ráadásul te még növőben vagy, az alakod is változhat némileg, leszel még nőiesebb, csinosabb, akkor meg aztán majd arra kell figyelned, hogy nehogy sovány legyél.
Elhiszem, hogy borzasztó rossz amit anyád mond, illetve hogy apád sem támogat, de ne foglalkozz velük! Tudom, hogy nehéz, de ez a megoldás! Nem vagy kövér!! A súlyod alapján csinos, vékony lehetsz, ráadásul ha sportolsz, akkor még formás is, tehát nem kell aggódnod!
Ne hidd el nekik, amit mondanak! Ne döngöljék le az önértékelésedet, önbizalmadat, mert te látod a kárát ennek. Legyél tisztában a testeddel. Te magad! Nem számít, hogy a másik mit mond, amíg az önértékelésed rendben van! Nem szabad, hogy számítson!
Egyik füleden be, másikon ki, és hidd el, nagyon csinos vagy!
19,81 a bmi-d 52 kg-mal számolva. 18 alatt kórosan sovány, 18-20 között sovány és 20-25 között van az ideális.
15 éves vagy, úszni jársz és kamasz vagy. Én a te korodban esténként kb. egy fél marhát megettem annyira éhes voltam az úszás miatt és meg se látszott rajtam. Engem is cukkoltak, hogy nagy a fenekem, szemből nézve tényleg az volt, mert szép nagy csípővel áldott meg a genetikai lottó. Oldalról a deszka vastagabb volt, mint én, erről ennyit. Lehet a te esetedben is erről van szó.
Tehát ne vedd fel. Egyél nyugodtan, de inkább húst, banánt, ezekben több energia van, mint a péksütiben, szendvicsben. És izomzat fejlesztéshez is inkább fehérjére van szükséged nem szénhidrátra. Ráadásul ami izomzatot most összeszedsz az felnőtt korodban is elkísér. Szóval hajrá és ne foglalkozz a valószínűleg irigy anyáddal!
A magasságod és a súlyod alapján nem vagy kövér. Anyád szerintem valami miatt frusztrált és ezt rajtad vezeti le. Nem főz otthon, szóváteszed, megsértődik és visszavág, hogy kövér vagy. Te sportolsz, ő nem, te fiatal vagy, ő öregszik, ennek örömére megeszi a sütidet hogy kitoljon veled. Kiakadt, amikor azt mondtad, kövéríti a ruha? Itt van a kutya elásva. Valószínűleg mostanában jött rá, hogy míg ő öregszik és hízik, te nősz és csinosodsz és ez irigységgel tölti el. Csak ott a bibi, hogy míg ő tökreteszi az önértékelésedet, ő maga nem lesz sem fiatalabb, sem karcsúbb.
Hány éves? Nem lehet, hogy klimaxol?
Elég gáz amúgy, hogy apád és tesód is társul a szemétkedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!