Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam szerint kover vagyok,...

Anyam szerint kover vagyok, de en egesz addig, amig nem mondogatta nem ereztem magam annak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
162 cm vagyok, 52 kg korul, néha 51 néha 53. Rendszeresen jarok uszni es gyogytesire. Nem mondom, hogy vekony vagyok, de eddig dagadtnak sem lattam magam, viszont nem tudom anyam hatasara -e, de kezdem tényleg tulsulyosnak érezni magam, es fogyni szeretnek, bar tudom ez hulyeseg, de anyam nap mint nap elmondja, hogy nagy a "seggem", a combom, hajas vagyok. Azt mondja sportoljak tobbet, de nem engedi az idom. Nem eszem sok édességet, és ha eszek is, akkor vagy peksutemenyt, vagy hazikeszitesu sutit. Ma is megette az én részem a sutibol, és azzal indokolta, hogy azért csinalta, hogy en ne legyek dagadtabb. Az en erdekemben... Hétkoznap meg mikor otthon van, nem foz, azt mondja egyek egy szendvicset, vagy yoghurtot, mert o nem csinal meleg kajat, és igy legalabb fogyok. Megkerdeztem sok ismerosomtol, hogy szerintuk kover vagyok -e, és azt mondtak nem, de en mar megis kezdem magam ugy erezni. Vagy legalabbis szeretnek vekonyabb lenni, de valahol mélyen azért tudom, hogy ez baromsag, de en akkor is szeretnek vekony lenni, mert igy nem vagyok jo. Nagyon rosszul esik amit anyam mond, alapbol onbizalomhianyos vagyok. Mar tobbszor is mondtam neki, hogy ez rosszul esik, de azt mondta, hogy csak kedvesen elmondta a velemenyet, és tobbet nem mondja. Ennek ellenére minden nap elohozza a temat. Sajat magat meg jo alakunak tartja, pedig rajta tenyleg van felesleg. a hasan a karjan, a feneken, mindenhol. Egyszer meg is kérdezte, hogy hogy all neki egy ruha, és én mondtam, hogy kicsit koverit, es ugy kiakadt, azota nem merem mondani. Nagyon rossz érzés amit csinal. Mit tegyek? Apam az o partjat fogaj, es a tesom szerint is dagadek vagyok, de neki nem hiszek, mert o pszichés beteg, mindig bant. 15L

2016. márc. 20. 15:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Anyád fura. Ne hallgass rá, abszolut nem vagy kövér. Én is 162 vagyok hozzá 60 kilóval de én se vagyok az.

Ha nem használ a beszélgetés vele, próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Esetleg próbáld meg egy szakember véleményét kikérni, elmenni egy állapotfelmérésre. Vannak ingyenes alkalmak. Te is megnyugodhatsz, és anyád orra alá is dörgölheted az eredményt. 25/N

2016. márc. 20. 16:05
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Tökéletes a testsúlyod! Ráadásul te még növőben vagy, az alakod is változhat némileg, leszel még nőiesebb, csinosabb, akkor meg aztán majd arra kell figyelned, hogy nehogy sovány legyél.

Elhiszem, hogy borzasztó rossz amit anyád mond, illetve hogy apád sem támogat, de ne foglalkozz velük! Tudom, hogy nehéz, de ez a megoldás! Nem vagy kövér!! A súlyod alapján csinos, vékony lehetsz, ráadásul ha sportolsz, akkor még formás is, tehát nem kell aggódnod!

Ne hidd el nekik, amit mondanak! Ne döngöljék le az önértékelésedet, önbizalmadat, mert te látod a kárát ennek. Legyél tisztában a testeddel. Te magad! Nem számít, hogy a másik mit mond, amíg az önértékelésed rendben van! Nem szabad, hogy számítson!

Egyik füleden be, másikon ki, és hidd el, nagyon csinos vagy!

2016. márc. 20. 16:58
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs, de anyád egy köcsög. Nincs semmi baj a testsúlyoddal, ha híznál még egy pár kilót is teljesen jó lenne. Ne hallgass rájuk, és ne változz meg senki kedvéért, főleg ha te eddig jól érezted így magad.
2016. márc. 20. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
hát ne is haragudj, de anyád szülőnek csapnivaló. Ne hallgass rá, szerintem is irigy. Bár fel nem foghatom hogy süllyed valaki odáig hogy a saját gyerekére irigy legyen, eszméletlen.
2016. márc. 20. 17:19
 15/22 anonim ***** válasza:
162 cm-hez 52 kg akár hogy is nézzük nem kövér! :)
2016. márc. 20. 17:28
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

19,81 a bmi-d 52 kg-mal számolva. 18 alatt kórosan sovány, 18-20 között sovány és 20-25 között van az ideális.

15 éves vagy, úszni jársz és kamasz vagy. Én a te korodban esténként kb. egy fél marhát megettem annyira éhes voltam az úszás miatt és meg se látszott rajtam. Engem is cukkoltak, hogy nagy a fenekem, szemből nézve tényleg az volt, mert szép nagy csípővel áldott meg a genetikai lottó. Oldalról a deszka vastagabb volt, mint én, erről ennyit. Lehet a te esetedben is erről van szó.

Tehát ne vedd fel. Egyél nyugodtan, de inkább húst, banánt, ezekben több energia van, mint a péksütiben, szendvicsben. És izomzat fejlesztéshez is inkább fehérjére van szükséged nem szénhidrátra. Ráadásul ami izomzatot most összeszedsz az felnőtt korodban is elkísér. Szóval hajrá és ne foglalkozz a valószínűleg irigy anyáddal!

2016. márc. 20. 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

A magasságod és a súlyod alapján nem vagy kövér. Anyád szerintem valami miatt frusztrált és ezt rajtad vezeti le. Nem főz otthon, szóváteszed, megsértődik és visszavág, hogy kövér vagy. Te sportolsz, ő nem, te fiatal vagy, ő öregszik, ennek örömére megeszi a sütidet hogy kitoljon veled. Kiakadt, amikor azt mondtad, kövéríti a ruha? Itt van a kutya elásva. Valószínűleg mostanában jött rá, hogy míg ő öregszik és hízik, te nősz és csinosodsz és ez irigységgel tölti el. Csak ott a bibi, hogy míg ő tökreteszi az önértékelésedet, ő maga nem lesz sem fiatalabb, sem karcsúbb.

Hány éves? Nem lehet, hogy klimaxol?

Elég gáz amúgy, hogy apád és tesód is társul a szemétkedésben.

2016. márc. 20. 18:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér ,egy picit sem én picit kisebb voltam és vagyok cm viszont ennyi voltam nagyon sokáig mármint sulyban
2016. márc. 21. 05:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Anyád egy frusztrált büdös bunkó.
2016. márc. 21. 08:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Ilyen szülő van? Hálát adok a jóistennek a sajátjaimért. Az ilyennek minek gyerek? Vagy anyádnak valami mentális betegsége van? Nem vagy kövér, a szüleid viszont vállalhatatlanul büdösbunkók.. :S
2016. márc. 21. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!