Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig köteles az apa a...

Meddig köteles az apa a gyerektartást fizetni? Gimnáziumi évei végéig vagy az egyetem végéig?

Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 19:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem értem mi ez a háborúskodás tök ismeretlenül?

Millió anyuka van, akit a férj kölyökkel-kölykökkel az utcára ba....ta, és nem fizet egy fillért sem.

A másik véglet, amikor apuka mindent otthagy a szeme fényének, és mellette sokszoros babatartás, és mindig mindent megvesz, aztán esetleg pár hónap múlva hajléktalan lesz.

NA ez csak a 2 szélsőség.

Van mind a kettőből rengeteg.

De mi akik ezt a saját bőrünkön nem tapasztaltuk meg soha, miért ítélkezünk?

2016. márc. 19. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:

" A te "fajtádat" (köszönöm ezt a megtisztelő megnevezést) pedig úgy hívják, hogy tudatlan, beszűkült hímsoviniszta majom. "

Nő vagyok.

"Vázoltál 4 esetet, amiből 1, ismétlem 1 esetben egyértelműen anyuka a szemétláda, majd ebből levontál egy olyan következtetést, hogy a te környezetedben mindig anyuka a hunyó. Biztos velem van a baj, de nálam nem így jön össze a matek... "

Kettőben volt az anyuka a hunyó és azt a következtetést vontam le, hogy HA VAN HUNYÓ akkor az ÉN környezetemben JELEN PILLANATIG mindig az anyuka az. Volt 2 eset amikor mindkét fél normális, ott nincs hunyó.

Még egyszer egy ilyen elvakult majommal nem állok le veszekedni az biztos, fegyvertelennel nem sportszerű szellemi harcot folytatni.

2016. márc. 19. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Az utolsónak:

[link]

2016. márc. 19. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Az utolsónak:

[link]

2016. márc. 19. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Ess neki még egyszer szépen csillagom annak amit írtam és nem tudtál értelmezni, aztán beszélhetünk még, úgyis épp elég időm van olyanokra akik képesek egy nőt hímsovinisztának nevezni.
2016. márc. 19. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem én neveztelek hímsovinisztának, de 1) nem tudhatta h nő vagy, 2) egy nő is lehet hímsoviniszta, lásd: nők a feminizmus ellen mozgalom. De mi mind nagyon hálásak vagyunk h időt fordítasz ránk, tudatlanokra.
2016. márc. 19. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!