Meddig köteles az apa a gyerektartást fizetni? Gimnáziumi évei végéig vagy az egyetem végéig?
Nem értem mi ez a háborúskodás tök ismeretlenül?
Millió anyuka van, akit a férj kölyökkel-kölykökkel az utcára ba....ta, és nem fizet egy fillért sem.
A másik véglet, amikor apuka mindent otthagy a szeme fényének, és mellette sokszoros babatartás, és mindig mindent megvesz, aztán esetleg pár hónap múlva hajléktalan lesz.
NA ez csak a 2 szélsőség.
Van mind a kettőből rengeteg.
De mi akik ezt a saját bőrünkön nem tapasztaltuk meg soha, miért ítélkezünk?
" A te "fajtádat" (köszönöm ezt a megtisztelő megnevezést) pedig úgy hívják, hogy tudatlan, beszűkült hímsoviniszta majom. "
Nő vagyok.
"Vázoltál 4 esetet, amiből 1, ismétlem 1 esetben egyértelműen anyuka a szemétláda, majd ebből levontál egy olyan következtetést, hogy a te környezetedben mindig anyuka a hunyó. Biztos velem van a baj, de nálam nem így jön össze a matek... "
Kettőben volt az anyuka a hunyó és azt a következtetést vontam le, hogy HA VAN HUNYÓ akkor az ÉN környezetemben JELEN PILLANATIG mindig az anyuka az. Volt 2 eset amikor mindkét fél normális, ott nincs hunyó.
Még egyszer egy ilyen elvakult majommal nem állok le veszekedni az biztos, fegyvertelennel nem sportszerű szellemi harcot folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!