Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen "anya" az ilyen, aki...

Milyen "anya" az ilyen, aki képes mind ezekre?

Figyelt kérdés
Alap járaton soha sem nevelt normálisan, de ezt részletezni sem akarom. Viszont vett egy 7.000.000 forintos házat HITELRE úgy, hogy semmi pénze nem volt. Nem hogy tartalék pénze, de még cigire is alig volt neki amit persze állandóan szívott. És a vicc az egészben az, hogy apumnak már akkor is volt, és most is van(ahol egyébként most lakom) egy 2 emeletes háza, amint egy forint adóság nincs, minden saját. Na de a lényeg, hogy amikor meglett az új ház, akkor az elején fizette ad olgoakt kb 4 hónapig, de utána már semmit. Aztán később elhagyott minket, azóta évek teltek el, és az adósság persze csak nőtt nőtt. 20.000.000 forintra nőtt az adósság, amit én fogok örökölni. Egyébként mióta elhagyott felém se néz.. Most komolyan hogy lehet egy ember ennyire aljas?

2016. márc. 14. 10:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem voltak házasok.. És apum már akkor is mondta, hogy van háza költözzünk oda. De ő nem akart..
2016. márc. 14. 11:19
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Ja, hat ha nem hazasok akkor tiszta sor, apad utan o semmit nem kap, egyszeru a keplet, apai orokseget elfogadni, anyait visszautasitani.
2016. márc. 14. 11:54
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Jaj hogz lehet valaki ennzire **** hogy a parjanak van sajat haza, de o inkabb vesz egyet maganak, amibe a vegen bele is un torleszteni... Nem ertem az ilyen aberalt embereket komolyan.
2016. márc. 14. 11:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Apum meg persze hogy nem fizette, hisz annyira jól neki se ment. Ha ki akarnánk a másiakt fizetni, akkor rámenne egy kertes ház. Az meg egy 2 szobás + konyha + fürdőszoba.
2016. márc. 14. 12:10
 15/19 Csurmi ***** válasza:
43%

Jaj várjunk csak.. anyukádról van szó aki megszült Téged és felnevelt? Apád nem vette el feleségül bár szült neki egy gyereket. Lakása nem lévén vett magának egyet. Gondolom devizahiteles. És ahogy pár millió más ember gondolom ő sem tudta fizetni a duplájára emelkedett törlesztő részletet.

Erre Te itt ócsárolod és apád jogtalannak tűnő kritikáit szajkózod. Teszed ezt a saját édesanyáddal. Kicsit gondolkodj már.

2016. márc. 15. 07:27
 16/19 anonim ***** válasza:
23%

15: az egy nepszeru de annal nagyobb tevhit hogy millioszamra lennenek a fizetokeptelen adosok. Jaj mert folment a torleszto... Tetszettek volna elolvasni a szerzodest mielott felelotlenul hitelbe verik magukat. "Nem volt lakasa hat vett", ja, ha ez ilyen egyszeru lenne.

Elkepeszto hogy tudjak egyesek lerazni magukrol a felelosseget, mint kutya a vizet, komolyan.

2016. márc. 15. 12:11
 17/19 Csurmi ***** válasza:
16os: én nem vettem fel devizahitelt és van pár ingatlanom is. Nincs tartozásom és a gyerekemet egyedül tartom el és nem hiszem hogy panaszkodó lennék. De itt nem rólam van szó. Nemigen értem itt a kiscsajt aki az anyját szidja az apa befolyására. Ez nem szép dolog és nem értem az okát.
2016. márc. 15. 15:03
 18/19 anonim ***** válasza:

17: szerintem eleg vilagosan leirta az okat. Tok foloslegesen lakast vett, felelotlenul tulvallalva tuladositva magat, es szegeny attol felt, hogy majd a nyakabaszakad egy jo nagy adossag.

Ezenfelul elhagyta oket, fele se nez. Szerintem ez eleg reszletes. De a kerdes amugy nem errol szolt, hanem arrol orokolheto e adossag az meg meg lett neki mondva hogy nem.

Szerencsere a jog ezt mar jo ideje orvosolta, ott hogy mindenki egyenlo rajtrol indulhasson meg messze nem tartunk, de legalabb nullarol mindenkinek joga van indulni, minuszbol halistennek nem kell.

2016. márc. 15. 15:47
 19/19 Csurmi ***** válasza:
18as Te komolyan gondolod hogy egy 14 éves lány saját magától mond ilyeneket? 14 éves lány felulbiralja az anyja pénzügyi döntéseit? Hitel, öröklés stb mint napi probléma egy 14 éves lány fejében? Ugye ezt te sem gondolod komolyan. Lehet hogy a nő egy rossz anya, én nem ismerem a helyzetet. De a kiscsaj láthatóan az apja szövegét nyomja. Az anyja ellen.
2016. márc. 15. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!