Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Prüdből extra liberálok...

Prüdből extra liberálok lettek a szüleim. Megfejtené valaki ennek miértjét a lentiek alapján?

Figyelt kérdés

Amikor én még tini voltam (most 29 éves srác vagyok) a szüleim állandóan a tanulást súlykolták a csajozást pedig titokban kellett csinálni...mondanom se kell elégséges és önfeledt élményeim nem is lehettek kapcsolat terén. Voltak ugye ezek a beszólogatások hogy"gondolom az érettségi tételek közt nem szerepel egy szexpozíció ismertetése sem".....később az egyetem alatt "ha a tanulás is úgy menne mint a dugás akkor a profeszor nem vágott volna ki a múltkori vizsgán"...

Nomármost a húgom 17 éves, még a szülőknél lakik és olykor-olykor meglátogatom őket, mint tettem azt legutóbb. Éppen reggeliztek a szüleim mikor kijöttek csatlakozni az asztalhoz húgomék is. Húgomék alatt a húgomat értem plusz a barátnőjét(de olyan barátnő ez akivel szexelnek is hogy minél tömörebben fogalmazzak).Szüleim meg olyan természetesen kezelik a húgom efféle életvitelét, hogy rájuk se lehet ismerni. Megjegyzem fél éve állítólag még fiúja volt, aki szintén gyakran ott aludt náluk de azzal kapcsolatban sem hallottam fenntartásokat.Ez valahol működik valahol nem de ha az én esetemben már a normál nőzésre szóltak (esetemben csak hagyományőrző szexről volt szó) addig húgom esetében olyan amcsi filmes laza szülők stílust vettek fel.....Csak nem tudom miért? megszelídültek vagy csak szimplán húgom a kedvenc?

2016. márc. 13. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bennem is ez merült fel, hogy nálad attól féltek, hogy gyereked lesz, a húgodnak meg nem lesz a barátnőjétől, de ennek ellentmond, hogy azzal se volt gondjuk, amikor fiúja volt a húgodnak... Lehet, hogy csak arról van szó, hogy idősebbek és látják, hogy végül is belőled is ember lett. Na meg az is lehet, hogy a húgod megbízhatóbb tanulás terén és nem vágta ki a professzor a vizsgán...
2016. márc. 16. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy hülye kérdés, de milyen az a hagyományőrző szex? Mert előttem most teljesen megjelent a kép, hogy népviseletbe öltözve kimentek a jurtába és mondod a barátnődnek, hogy "húzd le a pendelyed, galambom", ő meg azt feleli, hogy "előbb vegye le kend a lajbiját"...
2016. márc. 16. 23:14
 13/16 A kérdező kommentje:

reagálások:

a 17 éves húgomat melyik professzor vágta volna ki vizsgán? középsuliban nem sok professzor tanít...meg milyen vizsga van ott? max pótvizsga meg különbözeti....de amúgy hogy melyikünk okosabb arra már kitértem, mégha mellőztem is az álszerénységet

hagyományőrző szex:ellenkező neműek közti szexuális aktus

2016. márc. 17. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem idővel rugalmasabbak lesznek a szülők, nem feltétlen arról van szó hogy valamelyikőtök jobban szeretnék. Én bátyámmal is sokkal szigorúbb volt anyám mint velem az elbeszéléseik alapján. Pedig nálunk bátyám volt az aki rosszul tanult meg kevésbé volt eszesebb. Mire 17-18 lettem már azt csináltam amit akartam kb. tudták hogy úgy sem csináltam meg csinálok hülyeséget és öreg korukra aztán már semmi kedvük nem volt felesleges dolgokon stresszelni magukat.
2016. márc. 18. 02:10
 15/16 anonim ***** válasza:
én reméltem, hogy csak a telefonod írt hagyományőrzőt hagyományos helyett, de így még jobb, ezek szerint a párom meg én is ősmagyar hagyományokat őrzünk buzgón :D
2016. márc. 19. 17:12
 16/16 A kérdező kommentje:
akármennyire próbálsz belémkötni fenntartom amit írtam.....egyébként ez nem saját találmány. még Fábry titulálta hagyományőrzőknek a korábbi Ergo-gidákat akik (állítólag) 1 millió dollárért sem voltak hajlandók leszbizni egymással
2016. márc. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!