13-18 éves fiúk, lányok! Milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel? "Úgy sem ért meg" vagy "mindent elmondok nekik"
Én már 20 éves fiú vagyok, de nem vagyok feledékeny :)
Nekem nem volt jó a kapcsolatom. Anyukám elég messze lakik, apukám meg eleve nem az az érzelmes típus (minden beszélgetésnek az lett a vége hogy a tanulás a fontos ne foglalkozzak hülyeségekkel), és még másik családot is alapított.
Ezek mellett én is tettem a kapcsolatunk megrontására pár lapáttal. Pl. még jobban kerültem a társaságukat, sunyiban elég sok "rossz" dolgot csináltam amikkel néha le is buktam, meg ilyenek.
Most orvosnak tanulok, tehát nem siklott ki egyáltalán az életem, csak fogalmam sincs hogy hogy fogom megjavítani a kapcsolatomat a szüleimmel, és most is könnyes a szemem, ahogy ezeket a sorokat írom. Már az elején amikor már eleve nem volt jó, akkor kellett volna elkezdeni megoldásokon gondolkozni... Szóval minden kedves tizenévest erre kérek hogy ne legyen az a "csak azért is" hozzáállású!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!