Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 13-18 éves fiúk, lányok!...

13-18 éves fiúk, lányok! Milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel? "Úgy sem ért meg" vagy "mindent elmondok nekik"

Figyelt kérdés

2016. márc. 11. 22:35
1 2
 11/15 anonim válasza:
Elég sok mindent elmondok nekik de azért van olyan (elég fontos) dolog, amiről fogalmuk sincsen. 14/L
2016. márc. 12. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én már 20 éves fiú vagyok, de nem vagyok feledékeny :)

Nekem nem volt jó a kapcsolatom. Anyukám elég messze lakik, apukám meg eleve nem az az érzelmes típus (minden beszélgetésnek az lett a vége hogy a tanulás a fontos ne foglalkozzak hülyeségekkel), és még másik családot is alapított.

Ezek mellett én is tettem a kapcsolatunk megrontására pár lapáttal. Pl. még jobban kerültem a társaságukat, sunyiban elég sok "rossz" dolgot csináltam amikkel néha le is buktam, meg ilyenek.

Most orvosnak tanulok, tehát nem siklott ki egyáltalán az életem, csak fogalmam sincs hogy hogy fogom megjavítani a kapcsolatomat a szüleimmel, és most is könnyes a szemem, ahogy ezeket a sorokat írom. Már az elején amikor már eleve nem volt jó, akkor kellett volna elkezdeni megoldásokon gondolkozni... Szóval minden kedves tizenévest erre kérek hogy ne legyen az a "csak azért is" hozzáállású!

2016. márc. 12. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nagyon jó a kapcsolatom velük. Bármit elmpndhatok nekik, meghallgatnak és segítenek, ha baj van. Tényleg érdekli őket, hogy mi van velem. Nem csak megszokásból kérdeznwk a napomról. Vannak olyan dolgok, amikről csak apuval beszélek meg, mert fiú vagyok.
2016. márc. 13. 19:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Bocsánat, hogy elírtam néhány szót. Csak félig vagyok magyar és anyu tanít a nyelvre.
2016. márc. 13. 19:25
 15/15 anonim válasza:
Hááát. Egész jó-egész jó. Beszélgetünk a pasikról, az intim dolgokról is, ilyen témában egészen nyitottak vagyunk. Néha veszekedünk, olyankor van hogy én, de van hogy ő a hibás... Szokott kiabálni is, de már megszoktam hogy minden kis apróságot képes felfújni, én meg alkalmazkodom :)
2016. márc. 14. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!