Milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel?
mind2-vel jó bizonyos szemszögből...
külön élnek, a szakítás után elég nagy feszültség volt a családban miattuk...
nekem szerencsére mind2-vel jó a kapcsolatom bármikor kérek valamit, vagy kérnek valamit kölcsönösen segítünk egymásnak
22F
Szüleimmel szinte megszakadt a kapcsolat mert nem az ő elképzelésük szerint élek és nem az ő ízlésüknek megfelelő feleséget találtam magamnak, aki egy csodálatos kisfiúval ajándékozott meg. Persze az unoka sem ingatta meg őket határozott elveikben, így nem is jönnek meglátogatni... Feleségem szüleivel teljesen jó a kapcsolat, minden rendben.
32F
Nagyon jó.
Apuval élek, amíg nem kezdem az egyetemet (szeptember).
Viccelődünk, sokat beszélgetünk és mindig együtt étkezünk, így családias a hangulat itthon.
Anya elköltözött, de minden nap látogatom. Vele is sokat beszélek, mindig készül ő is étellel vagy programmal.Hogyha nem érek rá elmenni hozzá, akkor felhívom, megkérdezem, hogy hogy van és beszélgetünk kb fél órát.
Remélem az egyetem alatt sem fogunk elhidegülni egymástól.
6# vagyok. Kor és nem lemaradt.
20/L
Anyuval nem rossz, támogat, bár elég ritkán viselkedik úgy, mint egy anyuka. Kb úgy viselkedik mintha a testérem lenne, bevallom, ez sokszor nagyon idegesít.
Apuval nagyon rossz, bár nincs is nagyon. Kb évente 1x találkozom vele, de támogatni egyáltalán nem támogat, folyton morog, és hát amúgy sz@rik a fejemre . De nem bánom, ahogy ismerem, nem valami jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!