Mi a baja anyámnak?
16/F vagyok.
Édesanyám ma reggel kiborult rám és a nővéreimre is, hogy miért nem beszélgetünk vele... Azóta bevágta a szokásos durcizást, tehát csak akkor szól hozzánk, ha muszáj... ami szerinte büntetés, szerintem áldás.
Igazából én senkivel sem beszélgetek, tehát nem nagyon értem mi a baja.. Barátaimmal/nővéreimmel is csak az aktualitásokról cseverészek, amikről édesanyámmal is szoktam.. A mélyebb dolgaimat pedig erőteljesen magamba zárom és különböző dolgokkal próbálom őket elnyomni (eddig a számítógépes játékokba temetkeztem, mostanában kezdegetek softosabb drogokat próbálgatni).
Anyámnak van egy borzasztóan irritáló stílusa, ami szerinte vicces, de így 16 év után már idegesítő. Amikor jókedve van, akkor elkezd úgy viselkedni mint egy óvodás.. Most így komolyabban belegondolva ez már beteges...
Ez a sztiló a nővéreimet is idegesíti. Ha normálisan viselkedik anyám, akkor én is és a tesóim is szeretünk vele beszélgetni, de amikor különböző, iszonyat felb..ós neveken becézget mindenféle különösebb ok nélkül, akkor nem nagyon van kedvem kiönteni neki a lelkemet..
Ráadásul, ha éppen el is mondok neki valami bizalmasat, pl. hogy randizni megyek, akkor 100%, hogy másnapra azt már elég sokan fogják tudni.. Anyum boltban dolgozik, tehát sok ismerőssel találkozik, és szinte mindig az a téma, hogy mi van velünk..
Ha valami full random dolgot mondok el neki, pont azért, hogy érezze, hogy beszélgetek vele, akkor rögtön elkezd kombinálni, hogy biztos vernek az iskolában, vagy biztos tetszik nekem xy, azért mondtam ezt..
Így teltek a napok, amíg fogalmam sincs miért, de ma berédzselt és lekiabált minket..
Egyik nővéremet azért, mert egyetem+meló utáni napon este 9kor nem beszélgetett, noha ő az aki szinte mindennap órákat pletykálgat vele. Másik nővéremet azért, mert ma délután, suli után elmegy moziba, utána pedig az ISKOLAI HANGVERSENYRE, ami KÖTELEZŐ (legkésőbb 20 órára itthon van), de nem szólt róla neki előbb, csak ma reggel.
Engem meg csak azért, mert "alapjában véve hozzám se szólsz". Most ez egy olyan dolog, mintha azért veszekedett volna velem valaki, mert barna a szemem..
Mi a véleményetek?
Front van.
Mit gondolsz, a te "sztilódban" nincs semmi irritáló időnként?
"mostanában kezdegetek softosabb drogokat próbálgatni). "
Jó nagy hülye vagy.
Ő az ilyen apróbb-cseprőbb vitákról nem tud, dolgozik.
Ha itthon van akkor meg alszik vagy anyámmal veszekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!