Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa adott egy autót és azt...

Apa adott egy autót és azt hiszi, nem tetszik. Mit csináljak, hogy elhiggye, nincs vele bajom?

Figyelt kérdés

Meglett a jogsim és neki több autója van, adott egyet, hogy használjam, amíg sajátot nem kapok.

De a sulinál úgy van, hogy mindenhol kell jegyet venni, egyedül a belső parkolóba nem. Viszont ha oda állnék, mindenki látná és nem akarom, hogy elkezdjenek sugdolózni rólam (nem felvágás, vagy provokáció, de elég drága autó). Meg alapból 10 perc gyalog a gimi, reggelente meg elvisz anya, ha olyan a helyzet.

Szóval használom az autót naponta, de suliba nem járok vele. Apának úgy jön le, hogy nem tetszik és ezért nem használom. De ezt sem nekem mondta, hanem mamának, aki visszamondta nekem.

Tetszik és nagyon szeretem, csak nem akarom, hogy mindenki úgy nézzem rám, mint egy elkényeztetett, sznob lányra, aki mindent megkap egy szóra.

2016. márc. 11. 10:23
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
- 21 sírva röhögök :D:D:D:D
2016. márc. 11. 12:59
 22/36 anonim ***** válasza:
83%

# 21/22 Időpont ma 12:56

Szerintem is kamukérdés - abból is a gyengébbik fajta - ezért nem i9s szóltam hozzá, csak somolygok a válaszokat olvasva és a kérdező egyre nagyobb butaságain.

De arra kíváncsi lennék, hogy hogyan tudod "nyomon követni" a munkásságát, mikor nem is ismerjük a nickjét.

2016. márc. 11. 13:06
 23/36 anonim ***** válasza:
89%

Elég könnyű,az összes kérdése arra irányul,hogy ő milyen gazdag és sznob:D és a stílusa is felismerhető

a legnagyobb provokátor-troll a gyakorin . Mondom egyszer már elkezdtem összeszedni,be is linkeltem vagy 20 kérdést de kiötöröltette :D

2016. márc. 11. 13:10
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Most törölték a babakocsisat, nyilván a modi látja, ha azonos nickről mennek a kérdések. Egyszerű, mint a faék.
2016. márc. 11. 13:18
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"a legnagyobb provokátor-troll a gyakorin "

Sosem értettem meg a trollokat.

Mit élveznek ebben?

2016. márc. 11. 13:42
 26/36 anonim ***** válasza:
49%

Ugyanezt mondd el neki, amit ide leírtál.

Nem értem, miért nem kommunikálnak egymással legalább a családtagok, komolyan...

2016. márc. 11. 14:06
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
:D jó ötlet gyűjtögetni a kérdéseit, erre még nem is gondoltam. Én is már vagy 7 éve használom az oldalt, ezt a kategóriát rendszeresen nézegetem, és engem mondjuk eléggé idegesít, hogy ez a csaj folyton próbál valami kamut beadni az embereknek... De mindig lepontoznak, ha ezt beírom. Pedig tényleg, csak én személyesen láttam már legalább 200 kérdését, nem hiszem el, hogy van olyan, aki még mindig bedől neki.
2016. márc. 11. 14:24
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

# 28/28 Időpont ma 14:24

Tőlem ment egy zöld pacsi.

:-)

2016. márc. 11. 14:26
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Na most meg már össze is törte az autót :S

2016. márc. 11. 14:28
 30/36 anonim ***** válasza:

# 30/30 Időpont ma 14:28

Tuti kuplungos a figura!

.-)

2016. márc. 11. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!