Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum kiakad ha szóba kerül a...

Anyum kiakad ha szóba kerül a gyerektéma. Miért?

Figyelt kérdés

25 és 26 évesek vagyunk a barátommal, komoly kapcsolatban. Mi már eldöntöttük, hogy hamarosan babát szeretnénk, de nem jelentettük be senkinek. Viszont a barátom elég jóban van anyuval és néha viccelődik olyannal, hogy "veszünk kocsit...babakocsit" vagy "akciós a pelenka, úgy is nemsoká kell".

Ilyenkor anyu mindig kiakad, olyanokat mond hogy "meg ne próbáljátok" meg "majd adok én nektek". Félig viccesen mondja, nem haragosan.

De van egy testvérem, 30 évesek a párjával, több éves kapcsolat. És róluk is úgy nyilatkozik anyu, hogy "csak gyereket ne akarjanak".

Ez most mi nála? Azért mert az ő házassága tönkrement, apunk itthagyta(mikor mi már felnőttek voltunk), "osztja az észt"? A házasság ellen is kampányol, hogy felesleges meg hülyeség... pedig 25 évig volt házas...

Engem ez nagyon bánt, mert így úgy érzem nem fog örülni az unokának, ellenben anyósommal.

2016. márc. 10. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez elég nagy bunkóság a mama részéről. Legalábbis én nem tűrném, hogy ilyeneket mondjon. A gyerek téma kettőtökre tartozik, neki nem sok beleszólása van. Úgyhogy tartsa is meg a rosszindulatú , bunkó megjegyzéseit. (Nem csodálom,hogy elvált)
2016. márc. 10. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Továbbra se derült ki, hogy külön éltek e....
2016. márc. 10. 18:21
 13/18 A kérdező kommentje:
külön élünk, saját házban.
2016. márc. 10. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
nem az anyos nyakára fogsz gyerekestűl vissza költözni ha úgyalakul
2016. márc. 10. 21:14
 15/18 A kérdező kommentje:
nem fog úgy alakulni, de ha szét is mennénk a párommal, nem kéne visszaköltöznöm senkihez
2016. márc. 10. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
29%

anyádnak szülnél vagy magatoknak?

mert úgy tűnik agyilag még ott tartasz, hogy jaj anyu nem engedi... komolytalan

2016. márc. 11. 07:39
 17/18 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy anyuci nem engedi. Rosszul esik, hogy nem támogat benne. Elvégre neki kéne tanácsokkal ellátni, de csak annyi a tanácsa, hogy ne...
2016. márc. 11. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
#16 értő olvasás? egyáltalán nincs ilyen leírva,mint amiről te írsz,de még csak mögöttes tartalomként sem jelenik meg sehol, úgyhogy nagyon okosat szerettél volna írni,de ha hallgattál volna, az lett volna a legokosabb
2016. márc. 12. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!