Ha ezzel állna elő a közel 18 éves lányotok, mit tennétek? Megutálnátok örökre?
Egy kis biztatásra lenne szükségem, vagy nem is tudom... Az kéne, hogy megnyugodjak afelől, hogyha őszinte leszek, nem megy tönkre az életem ennél is jobban.
Viszonyom volt valakivel, de mivel egy idő után itthon elkezdtek gyanakodni, kellett egy "álbarát", egy kamukapcsolat. Ezt a szerepet bevállalta egy nagyon jó fiúbarátom, így minden rendben volt.
De most szakítottunk (azzal, akivel titokban voltam együtt) és eléggé kivagyok...
Jó lenne beszélni erről anyával, csak ugye az utóbbi hónapok miatt alig lehettem vele őszinte.
Miért nem lehetett fölvállalni a valódi szerelmedet?
Tán csak nem azért, mert nős férfi volt?
Én most elmondanék szépen őszintén mindent. Biztos, hogy fogsz kapni hideget, meleget, de legalább tiszta lesz a lelkiismereted. Édesanyád nem fog ez miatt megutálni egy életre, ebben biztos lehetsz, de legközelebb ne hazudj neki. Ő az anyukád, szeret téged, a szíve alatt hordozott és nincs olyan, amit egy lány ne beszélhetne meg vagy ne kérdezhetne meg az anyukájától.
Egy anya
#12: "Ő az anyukád, szeret téged, a szíve alatt hordozott és nincs olyan, amit egy lány ne beszélhetne meg vagy ne kérdezhetne meg az anyukájától."
Te még új lehetsz itt. Látszik, hogy nem olvastál szélsőséges élethelyzetekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!