Mit tennél, ha a most 14 éves lányodról kiderülne, hogy egy halálos betegség miatt 3-4 év múlva meg fog halni?
Épeszű szülő nem sulykolna a gyerekbe, hogy "ne is törődj a matekkal, Zsuzsi, úgyis meghalsz 4 év múlva, nem fogod tudni használni semmire". Ehelyett bizony inkább a pozitív jovokepet erősítené, hiszen a mai világban több esély van a gyógymód felfedezésére mint évekkel ezelőtt. Ha engedsz neki mindent, nincsenek korlátok, bizony nagy eséllyel kész alkesz es/vagy r.banc, hiszen nincs vesztenivaloja.
A halálra ítélt bunozokhoz hasonlítani meg igen alacsony értelmi színvonalra vall
Megpróbálnám megkeresni a gyógymódot, soha nem érdemes feladni. Az embernek az utolsó lehelletéig küzdenie kell.
Minden betegségre van gyógymód, ahogy a rákra is, de sajnos az emberek kb: 99,99%-a nem ismeri a gyógymódot, pedig valójában sokkal egyszerűbb mint ahogy azt gondolnák.
És aki tudja az igazságot, csak hülye konteósnak nézik. Ilyen a világunk.
Szex, bulik, nem tanulás?
Bocsi, de nekem kicsit kamu kérdésnek tűnik.. Mikor elolvastam ezt a választ rögtön az jutott eszembe, hogy egy 14 éves tini ilyen kitalált dologgal akarja a tudtára adni, hogy kicsit engedékenyebbek legyenek vele a szülei. De ez még viccnek is rossz. Lehet rossz a feltételezésem, de ilyenről még sose halottam, hogy ennyire pontosan tudni lehessen előre ki mikor fog meghalni. Hozzátenném egészségügyis vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!