Miért utálnak minket ennyire a szüleim?
Én és a nővérem mintha nem is tartoznánk a családba.
A szüleim csak a bátyámmat szeretik, ahogy a nagymamám is aki velünk él.
Velünk állandóan durván beszélnek, olyan dolgokat mondanak ami nagyon rosszul esik.
A bátyám ma azt mondta ne együnk az ételből amit az anyám főzött, mert sajnálja tőllünk amire a szüleim egy szót sem szóltak inkább helyeseltek.
A kiadásokba mi is bele adunk ahogy az ételbe is, de mintha csak ingyen élnénk úgy viselkednek.
Ha vesznek valamit a közös kasszából meg sem kérdeznek minket, mi a véleményünk róla, de ha a spórolt pénzünkből venni akarunk valamit azt nem lehet...
El akarunk költözni a nővéremmel, hisz itt ember számba nem vesznek.
Sajnos alig van félretett pénzünk, és mind a ketten olyan helyen dolgozunk ahol nem sokat keresünk.
Mint a ketten másik állást keresünk, de itt már úgy érzem egy percet sem bírok tovább.
Nem értem miért nem szeretnek, csak ahogy ők fogalmaznak megtűrnek...
Nem járok már suliba csak eddig azért nem jöttünk el mert én iskolába jártam és csak rész munkaidőben tudtam dolgozni.
A nővérem velem maradt, nem mert egyedül hagyni velük.
Azok a fillérek a fizetésünk jóval több mint fele, és mi legalább beleadunk a közösbe a bátyám nem mégsem gond.
De mindegy ha minden igaz lesz helyünk ahova mehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!