Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én miért nem érek annyit,...

Én miért nem érek annyit, mint az anyám?

Figyelt kérdés

Ő csak szépen nyugodtan, elveszi tőlem a töltőt, és ha kérem nem adja oda, de ha én csak egy ujjal hozzáérek az ő töltőjéhez, már hívja rám a rendőröket. Pedig én csak azért mobilozok mert nincsen senkim, barátaim, és interneten viszont vannak barátaim és velük akarok beszélni. Elkényeztetve nem vagyok, még számítógépem sincs nemis volt soha.

14 f

2016. márc. 6. 10:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És nyolcas! Én nem bántom az anyám!
2016. márc. 6. 11:26
 12/12 szántóvető ***** válasza:

"értsétek már meg h anyámnak igaza van"-ezt hogy kellett volna megérteni mikor nem említetted a kérdésben?

tehát adott sima szülő-gyerek viszony,előbbinek mindent lehet,utóbbinak hallgass a neve.

"Én meg nem akarok felnőni"

:D

ettől függetlenül már ki kell(ene)állnod az érdekeidért mégha csak ilyen jelentéktelen dologról is van szó.ha most nem jössz rá erre akkor később sem lesz könnyebb.

2016. márc. 6. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!