Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszik rám apám?

Jogosan haragszik rám apám?

Figyelt kérdés

Szóval alapverően normális ember, dolgozik, van pénze, viszont néha szokott inni, és kb 1 hete olyan szintre leitta magát, hogy az hihetetlen. Magára veszélyes volt, mert összeesve találták meg.. Ezért én kihívtam hozzá a mentőket hogy vigyék el, de nem akart elmenni velük, megmondta a mentősöknek hogy lehet takarodni, elekzdett 1 kézzel fekvőtámaszokat csinálni, akik kihívták a rendőröekt, és elvitték őt a kórházba.. Mikor apumat kiengedték akkor azt mondta fajin vagyok, hogy elárultam őt, én meg mondtam neki hogy nem tehetek róla, nem akartam hogy kárt tegyen magában. (Ha rájön ez a bolond óra akkor hetekig folyamatosan iszik, 10-20 ezreket 2 naponta elver a kocsmába simán, és nem akartam ezt.)

14 éves fiú vagyok.

2016. márc. 5. 14:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok: közben elolvastam, hogy Te ellenzed, hogy társa legyen. Ne haragudj, de akkor ez tényleg önzés részedről. Apád nevel, fenntart, valóban neki is joga lenne egy társhoz.

Elképzelhető, hogy találkozik olyan valakivel, aki még veled is normális, s egy boldog család lehetnétek. Azért, mert anyukád tönkretett, még nem kell az összes nőt utálni :-) és :-(

2016. márc. 5. 14:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragszik rád jogosan. Viszont ha faterod összejön egy nővel, az nem jelenti azt, hogy az a nő a nevelőanyád lesz... Elmesélek valamit. Hasonló helyzezbe voltam,csak pont fordítva. Mikor elment apum én is úgy voltam vele, hogy az én anyumnak nem lesz csávója, mert nem akarom és kész. Jelenleg 1éve van együtt a barátjával, bár nem lakik velünk, de nagyon jó kapcsolatot ápolok vele, még sem "nevelőapaként" nézek rá, hanem mint egy jó haver. És így, ahogy idősödtem rájöttem, hogy nem ""tilthatom"" meg anyámnak,hogy barátja legyen, mert igényli a szeretetet, ugyan úgy mint faterod. Persze nem mindegy, hogy a "nevelőanyád" milyen veled szemben... 16F
2016. márc. 5. 14:44
 13/26 anonim ***** válasza:

gondolod hoyg olaj lenne a tűzre? Lehet

De az én apám miattam hagyta ott az alkoholt.

2016. márc. 5. 14:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Amgúy érezhető h nem szereted ha törődnek Veled. Viszont ha már felteszel egy kérdést, legalább fontold meg a válaszokat.
2016. márc. 5. 14:51
 15/26 A kérdező kommentje:
Megfontoltam persze. És beszélek vele erről a barátnős ügyről.. Bele gondolva lenne előnye neki is belőle, meg nekem is. A sok női munka eléggé rossz.
2016. márc. 5. 14:52
 16/26 anonim ***** válasza:
Mikor úgy kivetkőzik magából, ahogy írod, készíts róla videót és mutasd meg neki. Hátha visszatartó lesz a későbbiekben.
2016. márc. 5. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:

Javaslom, mutasd meg neki ezt a kérdést és a válaszokat.

A szülői szeretet nem egyenlő a mártíromsággal. Ha valóban a magány miatt vannak ezek a rohamai, akkor elég nagy butaságot csinál, nem kell lemondania a boldogságról egy magadfajta önző kis p.cs miatt, aki az apja esetleges új barátnőjében csak háztartási robotot látna pozitívumként. Hogy jössz te ahhoz, hogy megtiltsd apádnak az új párkapcsolatot?

2016. márc. 5. 15:01
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"A sok női munka eléggé rossz."

A nőknek is.

Már látom, milyen ember leszel, ha felnősz.

2016. márc. 5. 15:06
 19/26 A kérdező kommentje:

Jó, lehet hülyeség hogy megtiltottam. De én más oldalról néztem a dolgokat. Én azt gondoltam, hogy ha lesz valakije, akkor az majd a pótanya lesz, a gondoskodó meg mittudomén. Amit én egyáltalán nem igénylek, nem várom el a szeretet senkitől, és én sem szeretek különösebben senkit. Ezzel semmi baj nincsen szerintem, minden ember más, ez van.

DE

Amit írtatok, hogy nem kell úgy tekinteni rá mint egy nevelő anyára.. Na erre nem is gondoltam, ilyen módon próbálok vele beszélni :)-

2016. márc. 5. 15:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Apád talán nem haragszik rád, hanem saját magát szégyelli. Nő nélkül meg nem kell élni. Normális nővel meg lehet beszélni, hogy ne anyáskodjon feletted nagyon, csak kicsit. Mert azért valld be, neked is hiányzik még egy anya, egy nő, aki megmutatja, hogy lehet gyengédnek lenni egy gyerekkel, lehet gondoskodni róla (ami nem azonos a te értelmezésed szerinti anyáskodással), akitől megtanulod, hogy hogyan viselkedik egy normális nő, hogyan lehet neki örömet szerezni, ilyen a vele való együttműködés. Mert azért apád már jó úton van az alkoholizmus felé.
2016. márc. 5. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!