Jogosan haragszik rám apám?
Szóval alapverően normális ember, dolgozik, van pénze, viszont néha szokott inni, és kb 1 hete olyan szintre leitta magát, hogy az hihetetlen. Magára veszélyes volt, mert összeesve találták meg.. Ezért én kihívtam hozzá a mentőket hogy vigyék el, de nem akart elmenni velük, megmondta a mentősöknek hogy lehet takarodni, elekzdett 1 kézzel fekvőtámaszokat csinálni, akik kihívták a rendőröekt, és elvitték őt a kórházba.. Mikor apumat kiengedték akkor azt mondta fajin vagyok, hogy elárultam őt, én meg mondtam neki hogy nem tehetek róla, nem akartam hogy kárt tegyen magában. (Ha rájön ez a bolond óra akkor hetekig folyamatosan iszik, 10-20 ezreket 2 naponta elver a kocsmába simán, és nem akartam ezt.)
14 éves fiú vagyok.
9-es vagyok: közben elolvastam, hogy Te ellenzed, hogy társa legyen. Ne haragudj, de akkor ez tényleg önzés részedről. Apád nevel, fenntart, valóban neki is joga lenne egy társhoz.
Elképzelhető, hogy találkozik olyan valakivel, aki még veled is normális, s egy boldog család lehetnétek. Azért, mert anyukád tönkretett, még nem kell az összes nőt utálni :-) és :-(
gondolod hoyg olaj lenne a tűzre? Lehet
De az én apám miattam hagyta ott az alkoholt.
Javaslom, mutasd meg neki ezt a kérdést és a válaszokat.
A szülői szeretet nem egyenlő a mártíromsággal. Ha valóban a magány miatt vannak ezek a rohamai, akkor elég nagy butaságot csinál, nem kell lemondania a boldogságról egy magadfajta önző kis p.cs miatt, aki az apja esetleges új barátnőjében csak háztartási robotot látna pozitívumként. Hogy jössz te ahhoz, hogy megtiltsd apádnak az új párkapcsolatot?
"A sok női munka eléggé rossz."
A nőknek is.
Már látom, milyen ember leszel, ha felnősz.
Jó, lehet hülyeség hogy megtiltottam. De én más oldalról néztem a dolgokat. Én azt gondoltam, hogy ha lesz valakije, akkor az majd a pótanya lesz, a gondoskodó meg mittudomén. Amit én egyáltalán nem igénylek, nem várom el a szeretet senkitől, és én sem szeretek különösebben senkit. Ezzel semmi baj nincsen szerintem, minden ember más, ez van.
DE
Amit írtatok, hogy nem kell úgy tekinteni rá mint egy nevelő anyára.. Na erre nem is gondoltam, ilyen módon próbálok vele beszélni :)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!