Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a 14 éves lányotok a zsebpénzéből a tudtotok nélkül vett volna magának 1500 Ft értékben ruhát?

Figyelt kérdés
2016. márc. 4. 15:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%
Ez tényleg egy akkora összeg, amin el kell gondolkozni...Szörnyű...ráadásul ruhát vett...atyavilág...Azt mondanám: Kislányom, örülök, hogy hasznos dolgokra költöd a pénzedet.
2016. márc. 4. 17:22
 22/26 anonim ***** válasza:
95%
Te ki vagy, mert nagyon titkolózol és 3. személyben beszélsz? Te a gyerek vagy, aki fél az anyjától, mert még soha nem vett semmit? Vagy az anya vagy, aki ki van akadva 2 zoknin?
2016. márc. 4. 17:42
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Megdicsérném, hogy hasznos dolgot talált, ráadásul igen kedvezményes áron.
2016. márc. 4. 17:49
 24/26 anonim ***** válasza:
semmit. ő dolga, hogy mire költi a zsebpénzét... illetve nyilván ez így nem igaz, mert ne költse dohánytermékekre, kábítószerre, aránytalanul drága holmikra, stb.... de ha egy zoknit vesz, vagy más olyan öltözéket, ami az általános közízlésnek megfelelő, de legalábbis nem kirívóan tér el attól, akkor tényleg az ő pénze, úgy gazdálkodik vele, ahogy akar...
2016. márc. 4. 19:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Én nem szidnám le. Egyáltalán, örülnék, hogy tudom, mire költi a pénzét, meg kell tanulnia bánni az anyagiakkal. Jól teszi, ha vásárol magának ezt-azt. 15OO forint nem nagy pénz, vett magának két zoknit... Tök jó. Ha nem viszi túlzásba a shoppingolást, akkor én abszolút támogatnám abban, hogy önállósodjon :) És nyilván, egy nagyobb vásárlásáról mindenképpen tudni akarnék (ebben a korban) pl ha mobilt venne a tudtom nélkül vagy egy méregdrága hajvasalót, biztosan kiakadnék egy kicsit... De két pár zokniért semmiképpen nem. Én, mikor 14 éves voltam, néha csak bekiáltottam anyumnak, a szobába, hogy megyek turizni egyet. És ő elengedett. Alapvetően nagy szigorúság volt otthon, de ennyi akárhogy vesszük, belefér, bele KELL, hogy férjen, ha egy normális anyáról és normális lányról beszélünk
2016. márc. 4. 20:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Te jó ég!Az én kisfiam 5éves van perselye amit évente 2szer beváltok és azt vesz amit akar...azert zsebpènz hogy legyen mit elköltenie vagy félretennie az már az ő döntése!Őrülj neki hogy nem te vetted a ruhát,rendes gyereked can.Nyugodj mar le:D
2016. márc. 13. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!