Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terrorveszélytől féltenek....

Terrorveszélytől féltenek. Mit tegyek, hogyha ez engem nagyon zavar?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátnőm Dubaiban él, ősszel elég sok időt voltam kint náluk, hamarosan megyek megint (utálom a hideget), utána az Államokba.

A szüleim nehezen fogadják el, hogy sokat utazom és mindig hallgatom, hogy ilyen világban sehová sem kellene menjek, mégis mit akarok az arabok között és hogy most az egész tavaszt végigaggódhatják miattam.

Elhiszem, hogy féltenek, de ez már túlzás szerintem... Ennyi erővel az utcára se menjünk ki, mert bármi történhet.

Próbáltam már beszélni velük, de csak annyi volt a válasz, hogy én vagyok az egyetlen gyerekük és féltenek.

2016. márc. 4. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit kezdeni velük. Ha ők eldöntötték, hogy az Államokban mindenki pisztollyal lövöldöz napi szinten az utcán, akkor semmilyen statisztika nem győzi meg őket, hogy itthon nagyobb eséllyel csap el egy kocsi, mint hogy túszként tartson az iszlám állam (akik amúgy sem Dubaiban tevékenykednek). Megértelek amúgy, én is imádok utazni, szóval hagyd rájuk és láss világot nyugodtan.
2016. márc. 4. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Semmit ne tegyél.

Szeretnek, aggódnak, tök természetes. A monológokat végighallgatod és kész.

Akkor akadj ki, ha nem akarnak elengedni.

2016. márc. 4. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, Dubai nem épp a terrortámadásokról híres. Én mindenképp mennék, a szüleid meg próbálják meg elfogadni és meg kellene érteniük, hogy az aggódással csak a saját helyzetüket nehezítik.
2016. márc. 4. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld valahogy megértetni velük, hogy otthon a négy fal között is érhet halálos baleset vagy betegség. Jobb világot látni és élvezni az életet. :D
2016. márc. 4. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
17%
Az allamokkal nem ertem mi bajuk, Dubajban viszont tenyleg sok az arab
2016. márc. 4. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Dubaiban sok az arab,de ott most épp nincs semmilyen veszély, ha olyan helyen leszel és nem mész turistakörzeten kívülre akkor semmi nem fog veled történni. Amerikában meg szintén épp nincs semmi.
2016. márc. 4. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem akarok rosszmájú lenni, de ha lány vagy...

Azt tudjuk, hogy nem mosogatni járnak a magyar lányok Dubai-ba, pláne nem hónapokra, csak free of charge. Nem lehet hogy ilyen téren aggódnak?

2016. márc. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!