Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért várják el, hogy dolgozzo...

Miért várják el, hogy dolgozzon a gyerek?

Figyelt kérdés
Nyilván nem egy huszonévesről van szó, aki el tud menni suli mellett dolgozni, hanem tizenévesről. Egyre több helyen olvasom válaszoknál, hogy menjen el a tizenéves gyerek dolgozni, ne csak nyári szünetben. Hétvégén tanulni kéne a következő hétre. Egyszer első legyen a tanulás, aztán a többi, máskor meg először menjen el dolgozni, aztán meg tudja venni magának a most nem tudom mi a divatos akármit?
2016. márc. 3. 15:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
azoknál szokták ezt írni, ahol a kérdező vergődik mert nem kapja meg a legmenőbb cuccokat, nem adnak minden bulijára legalább 10 ezret. Ahol ekkora igények vannak, ott természetes hogy keresse meg az árát, de normális kereteken belül, szerintem a szülőnek kell finanszíroznia.
2016. márc. 4. 07:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Amennyiben a gyerekeim a család anyagi lehetőségeihez mérten extra igényekkel léptek fel, én mindig a munkát javasoltam. Van olyan gyerekem, aki komolyan vette, elment dolgozni, és megvette amit szeretett volna. És van olyan gyerekem is, aki, miután kiderült, hogy dolgozni is kellene érte, elengedte azt a vágyát egy telefon iránt, és beérte azzal a szerényebb készülékkel, amit én teljes egészében tudtam finanszírozni. [Ezek szerint nem volt olyan fontos]

Jelenleg felnőttek, és vannak vágyaik. Amikor megkérdeznek, hogy "apa segítesz?" akkor azt szoktam mondani: - Igen, fiam! A felét odaadom. A másik felét neked kell előteremteni. Ha megvan, szólj!

2016. márc. 4. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!