Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vettem egy lakást, hogyan...

Vettem egy lakást, hogyan mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Régóta venni akarok, de nem azt akartam megvenni amit a szüleim néztek ki nekem, hanem amelyik nekem tetszet.

Nagy balhé lesz belőle de nem tudom, hogy mondjam meg nekik.

25/F

2016. márc. 1. 21:10
1 2 3
 11/21 acelsziv ***** válasza:
96%
25 évesen ideje lenne tököket növesztened és megmondani anyádnak, hogy a saját zsebében kotorásszon és a saját házában rendezkedjen, ne a te életedben. Ha megharagszik, megharagszik. De vagy megregulázod most, vagy ráül az egész életedre és mindenbe bele fog ugatni.
2016. márc. 3. 08:44
 12/21 anonim válasza:
93%

Utolsónak van igaza. Legyél már férfi.

Saját pénzedből vetted, anyádéknak semmi köze hozzá.

Nehogy eladd már, ha anyádéknak nem tetszik. Ideje lenne az őseiddel tisztázni, hogy felnőtt férfi vagy.

Amúgy meg ha felszedsz egy fekete hajú csajt anyád kedvéért azt is mondjuk szőkére cserélnéd?

Az eszem megáll mik vannak.

2016. márc. 7. 09:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt kéne csinálni, de nem tudom, hogy álljak eléjük.
2016. márc. 7. 23:49
 14/21 anonim ***** válasza:
17%
Én kiakadnék ha a gyerekem hitelt venne fel. Bár nem úgy nevelném, hogy valaha is ilyesmire folyamodjon. Azzal nincs gond, hogy olyan lakást vettél ami neked tetszik, ez alap.
2016. márc. 9. 21:06
 15/21 A kérdező kommentje:

1, Nem vettem még föl hitelt, egy kis lakást vettem saját önerőből. Felújitáshoz meg berendezéshez kell csak hitel.

2, Azért tettem ezt, mert olyat vettem ami nekem tetszik és nem nekik.

2016. márc. 9. 21:20
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Azzal nincs baj, mondd el senkik. Normális szülő megérti. Azért 25 évesen lehetne annyi pénzed, hogy felújítsd hitel nélkül... Mi a különbség a 2 ház között?
2016. márc. 9. 21:37
 17/21 A kérdező kommentje:

Kb 4 év munkaviszonnyal sokat nem lehet össze spórolni ha ad haza az ember meg fiatal is és kicsit próbál élni nem csak dolgozik. De ez más téma nem ez a kérdés.

Sok különbség lehet 2 ház között. Ez igy néz ki, ez úgy néz ki. Ennek ez a hibája annak az. Ezt vedd meg mert ezért jó lesz"rjuk hogy neked nem tetszik de meg lehet ilyenre csinálni.

2016. márc. 9. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
17%

Nem ezt kérdeztem, elvileg van egy kinézett ház. Azt kérdezem, hogy a kettő között mi a különbség.

Eléggé szerencsétlen lehetsz 25 évesen, ha ennyit nem tudsz megbeszélni a szüleiddel és 4 év munka után hitel kell. Azt írod kislakás, akkor gondolom nem 100milliós. Pff

Nem 15 éves vagy. Én elhívnám őket háznézőbe, elmondani ez van, mit szeretnél kihozni belőle, bemutatni az egész házat, hogyan alakítod át.

2016. márc. 9. 22:42
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Pistike drága, sehogy ne mondd el nekik! Ha 25 éves vagy, és meg tudtad venni saját pénzből, akkor nem tartozol nekik magyarázattal. Ám nekem valószínűbbnek tűnik, hogy te is csak egy vagy az itt trollkodó 12 éves ostobenkók közül. Felnőtt ember nem szokott ilyent kérdezni.

U.i.: a helyesírásod is nagyjából egy hatodikosé. Szedd össze magad!

2016. márc. 9. 23:59
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
Őszintén kérdezem 40%-os, szerinted milyen állás az, amiből 4 év alatt összespórol az ember átlag kiadások (ruha, kaja, rezsi és némi pihenésre szánt forrás) mellett egy lakásra+átírására+felújítására valót? Főleg, hogy a kérdező 21 évesen kezdett el dolgozni, tehát maximum egy Bsc végzettsége lehet (ezt nem lekicsinylésből írom egyáltalán, csak mint tényt közlöm). Vagy mondjuk aki PhD tanuományokat folytat, az kap havi kb 90 nettót durván 23 éves kora után, és ennyiért baromi keményen dolgozva kutatja a rák ellenszerét, vagy éppen újfajta energiatárolási módszeren gondolkodik, amivel forradalmasítani lehet a közlekedést? Aztán ha kutatói karrierre adja magát, egy tanársegédi fizetés sem nettó fél millánál kezdődik.
2016. márc. 10. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!