Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rettegek a szüleimtől, mit...

Rettegek a szüleimtől, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elkoltoztem a nagyszuleimhez, rendorok is voltak nalunk, azt mondtak maradhatok. A szuleim azota fenyegetnek, hogy ha meglatnak az utcan megvernek minket, a baratomnak, legjobb baratnomnek uzeneteket irnak. Engem folyamatosan zaklatnak es fenyegetnek! A kollegiumhoz el akar jonni apam, mit tegyek? Felek a szuleimtol. 17/L

2016. febr. 29. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nem gondolsz bele,mennyit sír otthon érted az anyukád?"

- Jaj, szegény anyuka, puszta szeretetből megverné az utcán az egyetlen lányát, zaklatják, és a büdös kölyök nem is viszonozza a törődést?!

2016. febr. 29. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
12%
Le leszek pontozva, és én sem vagyok híve ennek a megoldásnak. Volt hasonló helyzetben egy ismerős lány, akinek a nagypapája lett a gyámja. Hasonló korban volt mint te. Ügyvédtől azt a tanácsot kapta hogy nagykorúsíthatja magát, ha házasságot köt a barátjával, és a szülei nem szólhatnak bele az életébe. Mivel a gyámja a nagypapája volt engedélyezte. Sajnos ők elköltöztek az ország másik felébe, sulit nem fejezte be hanem dolgozni álltak.
2016. febr. 29. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Miért? Miért költöztél el? Miért akarnak bántani?...stb...
2016. febr. 29. 15:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Bantalmaztak otthon, azert jottem el. Nyivan nem jonnek el, hogyha nem lenne ra nyomos okom.
2016. febr. 29. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#9, és a gyereknek mekkora tragédia az ilyen szülő?

Kérdező, ahogy javasolták többen, rendőrségtől lehet segítséget kérni.

2016. febr. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!